Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@83eve
Tak moc držím palečky aby to teď vyšlo a bylo to naposledy
a kam chodíš do CARu?
@káčátko 123 píše:
@Kačudis
máme 13 mrazáčků.. jeden samostatný, ten půjde jako první a pak 6 po dvou.. to nevím jak je teda daný.. ale já jsem se mudr. Vlčka, když mi volal, kolik jich je, zeptala - jestli jako můžou dát pak dva najednou.. protože říkal, že pokud všechny přežijí rozmzražení, tak máme 7 pokusů z prvního IVF cyklu.. tak by mi pak podruhé zavedli dvě, že je tam větší šance otěhotnět a 30-40% šance je, že se uchytí obě.. takže možná budeš mít dvojčátka![]()
![]()
![]()
![]()
ty jo tolik mrazáčku tak to je super…
už víš kdy pujdeš na KET?
@Kačudis
zatím nevím, teda mudr. když jsem byla na kontrole po OPU tak říkal, že tak po druhé MS.. že to teďka dostanu a mám si zavolat do CARu pro plánek zatím bez datumu.. a v neděli jsem to dostala.. jak jsem si píchala Fraxiparin tak to ze mě teče jak… no nejsem na to zvyklá.. a tak budu volat dneska do CARu.. ale doufám, že brzo…
![]()
@káčátko 123 já jsme šla na kontrou 11.DC a pak záleželo na velikosti sliznice a na ovulaci…u mě nakonec ovulace nebyla a tak jsme musela počkat další cyklus…
@Kačudis
aha.. takže teoreticky bych mohla jít tak za měsíc.. a když teda není ovulace tak se čeká další měsíc.. a kolik by měla být slizince? takže dělá zase UTZ na to jak roste sliznice a pak embryjka zavedou.. a kolik sis nechávala zavést??
@káčátko 123 no mohla už bys jít ted, pokud si to v neděli dostala, a bude všechno ok.jo když není ovulace tak ti dá nějaký léky a to je řízenej cyklus…sliznice by měla být myslim cca 9mm myslim…jo přesně udělá UTZ a uvidí…já jsme si nechala dát dvě ![]()
@Kačudis
děkuju moc.. no já tam musím zavolat.. ale teďka je kolem poledne tak si myslím, že bude oběd
já mám ještě Estrogen nebo tak nějak se jmenujou ty prášky.. a pak AGOLUTIN injekce.. jen je mi divný, že když jsem to tenkrát dvakrát nedostala tak mi na gyndě píchla právě agolutin.. a ty jsi měla i ET??
@káčátko 123 no uvidíš, mě ta kontrola vycházela 10-12DC, tak máš čas…já mám Estrimax, tak to bude něco podobného. já jsme to po ET nedostala, a tak mi rovnou dala prášky na 10 dní, už nevím jméno. a po vysazení jsem to dostala, pak UTZ. a ty máš ovulaci v pořádku?
@Kačudis
jojo.. teda, když jsem chodila na gyndu, tak jsem brala PROVERu.. vždycky od 17. dne co jsem to dostala, vždy osm dní 2*1, kvůli žlutýmu tělísku jsem jí brala..
Mě mudr. řekl, že to po OPU dostanu hned 10-12 den.. já jsem ET neměla.. měli podezření na OHSS ale nerozjelo se..
A asi se zeptám blbě.. ale je větší šance při ET nebo při KETu??
@káčátko 123 slyšela jsem že při ET je větší šance…no nevim…doufám že nám zabere i KET
zítra jdu dělat TT, tak uvidim…bude to 9.den od transferu. a co ty? volala jsi do CAR?
@Kačudis
jojo volala.. 18.3. jdu na konzultaci a dostanu ještě receptík na jedny léky a pak až to dostanu příště.. cca někdy v dubnu, tak druhý den MS začnu brát ty léky.. jeden je Estrofen a ten už mám od nich z minula a druhý si nepamatuju
a pak podle toho, kdy to dostanu mi sdělí termín UTZ
No a co testík?? už sis ho dělala??
a jsou tam // držím palečky
![]()
@Kačudis
no určitě nám KET zabere… teda doufám ale jo.. musí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.