Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@damasusan To dobře znám, ten strach, že to nedopadne
. Já jsem taky od pátku smutná, ale co nadělám, takový je život. A taky mám pocit, že už na to nemám síly. Ještě to nevzdávej a pokus se nenervovat, i když vím, že je to moooc těžké
.
@damasusan já na krev nejdu, ještě počkám, možná bych šla ve čtvrtek pokud to nedostanu úplně. Ale tohle u mě není normální takže mi to bude brzdit ten utroš. No už se psychisky připravuju na další pokus (asi poslední) ![]()
@vbera Ja se nenervuju, jen me proste prepadl takovy smutek… nejak si nemuzu pomoct… a z niceho se radovat… mam pocit, ze jen jedna zprava by me potesila…
@ipuska Ja prave vubec nevim, jestli jit do dalsiho… nejak se na to necitim… ale na druhou stranu zas nemam na co cekat…
Holky ahoj
já když při prvním ET taky špinila až spíš krvácela a test i přes to byl pozitivní
takže neztrácejte naději ![]()
@Kačudis ahojky a jak to vypada s tebou? Ja vim, ze to nemusi nic znamenat, ale tak nejak mam strach, ze to zase nevyslo… tak asi bude nejlepsi, kdyz se tomu postavim celem, zajdu na krev a budu vedet, na cem jsem…
@Kačudis a tys mela pozitivni TT nebo krev? Testovala jsem cca 10. den a na testu samozrejme nic…
@damasusan já měla pozitivní TT i krev…a já už testovala 7 den…
protože jsme začla špinit tak jsme chtěla vědět na čem jsem… jinak já jdu ted v pátek na UTZ tak uvidim…pokud vše bude tak jak má po těch lékách co beru, tak v pondělí by mohl být trnsfer… ![]()
@Kačudis Tak at utz dobre dopadne! Ja TT bilej… zajdu dnes na krev… at vim, na cem jsem… tak snad si to nehatim tim, ze chodim na krev driv nez za 14 dni…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.