Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tonyax Jee, dekuju, to je hezky, jak na me myslis a drzis palce. Moc diky!
Prala bych si, aby to konecne klaplo a ta smulamtady se konecne prolomila. ![]()
@Tonyax Nevis neco o nidaci? Ja dnes mam takovy nejaky nahnedly vytok asi, je to nidace? Nebo spis zacatek neuspechu? Mela jsi to taky?
@damasusan mohlo by to být
. já jsem na něco takového po KETu čekala, ale nic. Nebylo by na neúspěch ještě brzo? Jsi týden po transferu že?
@Tonyax Minule jsem prave zacala krvacet 8. den… proto se ted bojim. Jsem 8. den dneska… mam 3denni 6bunecne embryjko.
@damasusan to se nedivím, že se bojíš
Jestli máš třídenní, tak bych s testem ještě chvíli počkala. Už to přestalo?
@Tonyax No testovat zatim fakt nee. Vlastne nevim, rano na intimce bylo totez co vcera a pak jsem zalezla jeste do pelisku a zatim nevylezla… Tak doufam, ze to snad prejde… Dik za podporu!
@Tonyax ty uz jsi mela srdicko, nebo jsem to spatne pochopila?
@damasusan to jsou teda nervy..
v úterý, to jsem byla 5+3, už bilo srdíčko ![]()
@Tonyax To je nadhera! A ty dny se pocitaji normalne od KET plus stari embrya nebo to urcuji znovu dle ultrazvuku? Nebo podle MS? Dostala jsi uz prukazku? A chodis uz ke svemu gyndr.? A co leky, ty se musi brat do kdy?
@damasusan já si to zatím počítám sama podle MS
Příště už mi dají zprávu, tak tam už to bude asi taky..
Průkazku ještě nemám, za dva týdny jdu na poslední kontrolu do Repromedy a pak mě teprve pošlou k mému gynekologovi.
A léky se musí brát do 12 týdne všechny ![]()
@Tonyax Aha, tak to je fajn, ze te tam tak hlidaji… U nas chteji UZ mesic po KET… a dal nevim, ale prijde mi to pozde kvuli ev. mimodeloznimu…
@damasusan
to mi skoro přijde taky dost pozdě. Ale snad ví, co dělají…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.