Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@damasusan Jsem z Litoměřic a jezdím do Prahy do Gestu, jsem tam spokojená…Už nám pomohli k Amálce. A o těch horečkách mi ani nemluv, od tý doby co chodíme do školky tak pořád marodíme. Někdy ty maminky opravdu nemají rozum i učitelky je kolikrát mamince vrátí už mezi dveřma
![]()
@ipuska Ja jsem z Prahy a chodim do Iscare. Taky mi nekdy zustava rozum stat, jak nemocne dite nekdo je schopen dovest do skolky. Chapu, potrebuji do prace… Ale ja bych nikdy tohle neudelala ne kvuli ostatnim, ale predevsim kvuli memu diteti… Jak se citis? Nejake zmeny, u mne stale stejne… citim pohyb vlevo dole a nevim, co to je… tak snad tam nejak nebobtna ta moje ovarialni cysticka…
@vbera Dik za tabulku, uz jsem se zase ztracela… Kačudis tusim KET nakonec nemela…
@Kačudis Kdy ty jdes na to, at te taky muzeme podporit!? Drzim moc palecky! ![]()
@damasusan Motá se mi trochu hlava, ale břiho mě zatím nebolí, sem tam mě na chviličku zabolí, ale spíš zase v pravo
a jsem rozežraná a unavená. Prsa mě nebolí. Kdy budeš testovat?
@ipuska Zatim to v planu nemam, mam jen jeden test. Vyckavam a doufam, ze 8. den opet neprijde krvaceni… pak zacnu uvazovat o testu, ale driv nez v nedeli urcite ne, spis to vidim na krev pristi pondeli…
@damasusan Já bych chtěla v pátek zkusit 1., to bude 7. den, ale možná taky až v neděli nevím, podle toho jak to vydržím, ale vůbec mi to neutíká, jsem ráda, že si aspoň můžu s někým psát
. Jinak letos mi bude 31 ![]()
A jinak mám za sebou 1.IVF +ET zadařilo se (Amálka) za 2 roky 3.KET nevyšlo ani jednou. Pak 2. IVF do stimulky jsem dostala ledvinovou koliku, přesto jsem dostimulovala a bylo i OPU a ET (nevyšlo) pak pauza, protože jsem si musela nechat odstranit i druhý vejcovod (Sactosalfinx) a až teď další KET. O první vejcovod jsem přišla v přirozeným těhu, ale bylo mimoděložní…:-/
@damasusan ahojky, tak jsem tu
u me 12den po ket hcg6
takze biochemicke:( ted dame pauzu a zkusime jen iui a stimulku injekcema na ovulaci. Dnes jsem 4dc. A ty jsi 10dni po ket blastocysty?
@Vrk Nene, ja mam 3denni 6bunecne embryjko a jsem teprve 5. den po KET. A co znamena biochemicke? TT jsi mela pozitivni nebo jak se to pozna? Doufam, ze nemas zadne potize a nemusela jsi do nemocnice…? ![]()
@ipuska Aha, no koukam, ze mas taky peknou ivf minulost… ach jo. Tam hlavne, aby se to uz podarilo dotahnout do zdarneho konce, nam vsem! ![]()
@ipuska Jestli dobre pocitam, je Amalce vice, nez ukazuje metrik… mi ty pocty nejak nesedi…
Ahoj holky…já vždy sem jen nakouknu a mizim…vubec nemam čas…jinak u mě nic KET ještě neproběhl, ale včera jsem o dostala tak začínám stimulaci na KET a snad konečně do 14dnů bude KET ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.