Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@83eve Příště to určitě vyjde ![]()
@vbera píše:
Zavolej tam ještě jednou, třeba to zvedne někdo jiný. Před KET jsem brala Estrofem od 3. dne cyklu a 12. den cyklu jsem byla na UZ, jak sliznice narostla.
Taky se přidávám, radši si tam zavolej a nech se přepojit na dr… já jsem taky vždycky brala od 3 dne Estrofem a byla jsem na UTZ 9-10DC a podle toho se plánoval KET..
@vbera píše:
@Líba1234 Máš oproti nám výhodu, že už jedno dítko máš. Já a @Quinka ještě ne.
Já s přítelem také jinou možnost než KET nemáme
a to ještě za pomocí darovaných oocytů
protože já po onkologické léčbě nejsem schopná nic vyprodukovat..
neházej flintu do žita
já vím, je to těžké.. ale VYDRŽ a úspěch se MUSÍ DOSTAVIT ![]()
@Donýsek Já „držím“ co se dá. KEt příští pátek bude můj 6 a doufám už poslední pokus
. Kdy plánuješ KET Ty? Koukala jsem do tabulky, že taky máte mrazáčka
.
@damasusan díky moc. Ovulaci mám, u mě vše funguje, tak jak má, ale manžel je na tom blbě… Tak proto IVF. Jinak chodím do CAR přímo v Motole.
@83eve jj, děkuji moc. Tak uvidíme, co u mě vymyslí. Jinak prednison užívám už dlouhodobě. Jsem sice v poho, ale manža má blbý spermiogram a bičíkovci nechtějí k vajíčku plout a tak jsem si na něj vypěstovala mírnou alergii ![]()
@vbera píše:
@Donýsek Já „držím“ co se dá. KEt příští pátek bude můj 6 a doufám už poslední pokus. Kdy plánuješ KET Ty? Koukala jsem do tabulky, že taky máte mrazáčka
.
no my jsme to o měsíc odložili, protože mám rýmu a kašlu, tak se potřebuju dát dohromady, protože máme už jen jednoho mražáčka, tak abych na to byla v pořádku.. takže my budeme doufat, že se mi podaří se rychle vyzdravit a cca kolem půlky března, jak to bude vycházet ![]()
@vbera mas to dobre, zbyli 3 zmrzlici. Testovat mam 14 dnu po ket. Cekaji me kulatiny, tak by to byl pekny darek, kdyby to tentokrat klaplo… Manzel ma narozky tez, tak bych aspon nemusela vymyslet darek…
Holky, dneska mě celý den píchá na pravé straně
. Co to může být? Doufám, že to nebude tentokrát mimoděložní na pravé straně
.
@Hello Kitty75 Jak mas stare emryo a kolik? V tabulce to neni… Ale jestli dobre koukam, uz je cas na test… Co ten rika? Mimodelozni nepoznam, ale kdyz jsem byla tehu, obcas me taky nekde pichlo, hlavne pri namaze… a to v dobe, nez jsem vedela, ze jsem tehotna… Tak pro jistotu skocit na krev? Po jednom mimodeloznim by te meli vic hlidat a udelat event. i UTZ, ne?
@Hello Kitty75 Moc drzim palce, at jsou na testu // a prcek je tam, kde ma byt!!! Myslimna tebe ![]()
@damasusan
Rano jsem si delala test a je negativni a zacina me bolet bricho jako pred MS. Takze to nevidim…
@Hello Kitty75 Nee, to není možný… Ale jestli nekrvácíš, ještě se ukážou. Může být brzy. Nebo zkusit v pondělí krev.
@damasusan
Uvidime, zda dorazi… kazdopadne se z toho nehroutim, sla jsem do toho s tim, ze to opet nevyjde…
@Hello Kitty75 To me mrzi, ale treba budes jeste mile prekvapena, moc ti to preju! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.