KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
14.2.14 14:03

@83eve Příště to určitě vyjde ;-)

@vbera píše:
Zavolej tam ještě jednou, třeba to zvedne někdo jiný. Před KET jsem brala Estrofem od 3. dne cyklu a 12. den cyklu jsem byla na UZ, jak sliznice narostla.

Taky se přidávám, radši si tam zavolej a nech se přepojit na dr… já jsem taky vždycky brala od 3 dne Estrofem a byla jsem na UTZ 9-10DC a podle toho se plánoval KET..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.2.14 14:08
@vbera píše:
@Líba1234 Máš oproti nám výhodu, že už jedno dítko máš. Já a @Quinka ještě ne.

Já s přítelem také jinou možnost než KET nemáme :-( a to ještě za pomocí darovaných oocytů :-( protože já po onkologické léčbě nejsem schopná nic vyprodukovat..
neházej flintu do žita ;-) já vím, je to těžké.. ale VYDRŽ a úspěch se MUSÍ DOSTAVIT :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
14.2.14 14:34

@Donýsek Já „držím“ co se dá. KEt příští pátek bude můj 6 a doufám už poslední pokus :kytka:. Kdy plánuješ KET Ty? Koukala jsem do tabulky, že taky máte mrazáčka :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
14.2.14 17:53

@damasusan díky moc. Ovulaci mám, u mě vše funguje, tak jak má, ale manžel je na tom blbě… Tak proto IVF. Jinak chodím do CAR přímo v Motole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
14.2.14 17:54

@83eve jj, děkuji moc. Tak uvidíme, co u mě vymyslí. Jinak prednison užívám už dlouhodobě. Jsem sice v poho, ale manža má blbý spermiogram a bičíkovci nechtějí k vajíčku plout a tak jsem si na něj vypěstovala mírnou alergii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.2.14 18:02
@vbera píše:
@Donýsek Já „držím“ co se dá. KEt příští pátek bude můj 6 a doufám už poslední pokus :kytka:. Kdy plánuješ KET Ty? Koukala jsem do tabulky, že taky máte mrazáčka :potlesk:.

no my jsme to o měsíc odložili, protože mám rýmu a kašlu, tak se potřebuju dát dohromady, protože máme už jen jednoho mražáčka, tak abych na to byla v pořádku.. takže my budeme doufat, že se mi podaří se rychle vyzdravit a cca kolem půlky března, jak to bude vycházet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
14.2.14 18:07

@Tonyax To netusim, uz si to z prvniho tehu nepamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
14.2.14 18:29

@vbera mas to dobre, zbyli 3 zmrzlici. Testovat mam 14 dnu po ket. Cekaji me kulatiny, tak by to byl pekny darek, kdyby to tentokrat klaplo… Manzel ma narozky tez, tak bych aspon nemusela vymyslet darek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.14 19:52

Holky, dneska mě celý den píchá na pravé straně :-(. Co to může být? Doufám, že to nebude tentokrát mimoděložní na pravé straně :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
15.2.14 09:02

@Hello Kitty75 Jak mas stare emryo a kolik? V tabulce to neni… Ale jestli dobre koukam, uz je cas na test… Co ten rika? Mimodelozni nepoznam, ale kdyz jsem byla tehu, obcas me taky nekde pichlo, hlavne pri namaze… a to v dobe, nez jsem vedela, ze jsem tehotna… Tak pro jistotu skocit na krev? Po jednom mimodeloznim by te meli vic hlidat a udelat event. i UTZ, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
15.2.14 09:05

@Hello Kitty75 Moc drzim palce, at jsou na testu // a prcek je tam, kde ma byt!!! Myslimna tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.14 09:47

@damasusan
Rano jsem si delala test a je negativni a zacina me bolet bricho jako pred MS. Takze to nevidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
15.2.14 09:55

@Hello Kitty75 Nee, to není možný… Ale jestli nekrvácíš, ještě se ukážou. Může být brzy. Nebo zkusit v pondělí krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.14 11:17

@damasusan
Uvidime, zda dorazi… kazdopadne se z toho nehroutim, sla jsem do toho s tim, ze to opet nevyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
15.2.14 11:34

@Hello Kitty75 To me mrzi, ale treba budes jeste mile prekvapena, moc ti to preju! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.