KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7996
17.2.14 11:50

@Tonyax Dik moc. Snad nam bude vsem brzy lepe… A co ty, nejake nevolnosti? Moc bych si prala, aby se to konecne povedlo, ale na nevolnosti se teda netesim… S dcerou jsem si nemohla pomalu ani vycistit zuby, o jidle ani nemluve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
17.2.14 11:51

@83eve Drzim palce, at to tentokrat uz vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
17.2.14 11:54

@damasusan občas během dne je mi :poblion:, ale vždycky to rozdýchám. Tak snad klasické nevolnosti nepřijdou. Mě zase u Kubíka mi špatně nebylo vůbec, tak se dopředu nevolností neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
17.2.14 11:54

@83eve tak držím palce :kytka: :kytka: ať se další mrazáček konečně zakousne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
17.2.14 11:59
@Tonyax píše:
@damasusan občas během dne je mi :poblion:, ale vždycky to rozdýchám. Tak snad klasické nevolnosti nepřijdou. Mě zase u Kubíka mi špatně nebylo vůbec, tak se dopředu nevolností neboj :)

Tak to si snad neumim ani predstavit. Ale bylo by to fajn… brisko mi az tak nevadilo, na pupek jsem zvykla, i kdyz ne tak velky… Ale i kdyby… zvladla jsem to jednou, zvladnu to i podruhe… ted je dulezite, aby to klaplo… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
17.2.14 12:01

@damasusan jasně, jak to klapne, tak pak vydržíme všechno :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
17.2.14 12:03

@Tonyax Tak tak, ani nam nic jineho nezbyva. Drzim moc palecky, at je tam, kde ma byt a krasne ti roste :mrgreen: jeee, jak ja bych se chtela taky konecne posunout o krok dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
17.2.14 12:06

@damasusan :hug: děkuju. Moc doufám, že se dál posuneš :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
17.2.14 12:07

@Tonyax Dik. :hug: To cekani je nekonecne! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.2.14 12:09

Ahojky, mohu se přidat? Na svatého Valentýna jsem si byla pro 2 mrazáčky :* ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.2.14 12:23

@Tonyax @damasusan diky moc… mame 2 petidenni mrazacky. Tak snad to prezijou ve zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
17.2.14 12:36

@83eve Tak držím palce do dalšího kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
17.2.14 12:54

@ipuska super a jak je mas stare? Ja mam jednu 3denni 6bunku od 13.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
17.2.14 12:54

@83eve Urcite ano. Rozmrazovat se budou oba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
17.2.14 13:08

Ahoj holky, tak jsem se z dalším neúspěchem celkem popasovala…ještě, že můj muž je 100% opora a moje slzavé údolí zcela respektuje a občas si popláče se mnou. ;)
@Quinka Na ty depky mi dost pomohly bachovy esence, jsem zdravotník a tak jsem k těmto věcem velmi skeptická, ale když jsem viděla účinek na dětech, které nějakým placebem neošálíte, tak jsem to zkusila, nakonec za zkoušku to stojí a opravdu jsem více v klidu, nemám takové výkyvy nálad a celkově to beru mnohem pozitivněji, takže doporučuji. Navíc můžete se vypsat ze všech trápení a ono to nějak i více funguje než se z toho jen vymluvit. Tak zkuste, třeba pomůže i vám http://www.bachovyesence.cz/ Odpovídá téměř okamžitě, cena je přiměřená, první konzultaci včetně esence na měsíc jsem měla za necelých 600,– a teď další za 240,–.
@allmeyo s tou váhou to je hrůza, co? Jsem z toho na mrtvici, už vůbec nic neobleču, proto jsem se rozhodla jít na detoxikaci těla, u toho se i hubne a doporučují to i při neúspěšných pokusech o těhotenství. Člověk už zkusí fakt všechno, aby se dočkal… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.