Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@damasusan v pohodě
ještě mate, jak to v každém centru mají trochu jinak. Taky mám guláš ![]()
Utrogestan určitě do 12. týdne, ale to ostatní nevím. Doufám, že ne moc dlouho. Leze to do peněz, hlavně ty náplasti Estrapatch
@damasusan přesně nevím, ale 4 náplasti stojí 170 korun a mění se po týdnu. Teď jich mám 5
To ostatní už není tak drahý, kromě femibionu ![]()
Holky, ted jsem se trochu vydesila… spolu s Utrogestanem ze me vytekla takova cervenohneda jakoby nitka. Je mozne, ze je to nasledek KETu? Vcera vecer stejna barva malilinkata tecka, to jsem byla v klidu, ale tohle bylo vetsi… Co to muze byt? Pripomnelo mi to, kdyz nekdy vic fouknu pri smrkani, tak tam neco praskne a vypada to podobne. Jinak zadne krvaceni nic, ani spineni… jen tohle… A to jsem si myslela, ze tentokrat budu v klidu…
Příspěvek upraven 14.02.14 v 09:24
@damasusan to mohlo být z toho KETu, neboj
A pak můžeš i pár dní potom zašpinit, jak se bude hnízdit, to mi říkali. Ale já jsem teda nešpinila vůbec ![]()
@Tonyax Tak snad to opravdu nic neni. Minule prave po Ketu tak brzy nebylo u mne nic… tak me to vydesilo… tim, ze bylo 3. den, na hnizdeni ma jeste cas pocitam do nedele nebo pondeli…
@Tonyax A jak to ted mas dal? Kdy te predaji tvemu gynekologovi? Az bude srdicko?
@damasusan hnízdění teď ještě ne, spíš jestli tam něco nepodráždili
Ale to hnízdění se nemusí nijak projevit.. Nepoznala jsem na sobě vůbec nic
@damasusan to nevím, chtěla jsem se zeptat v úterý na kontrole. To bych měla být 5+3, myslíš, že by už mohlo být srdíčko vidět?
Ahojky holky, chtěla jsem se jen zeptat těm co to nevyšlo, jak zvládáte neúspěch???Já mám trochu pocuchanou psychiku. Chvilku brečím pak se směju. Tohle mi dalo nějak zabrat. Děkuji za rady…
Ahoj holky, tak jsem byla dnes na UZ a KET je naplánován na 21. 2.
.
@Quinka Ahoj tak já to že to nevyšlo zvládám dobře, nevyšlo to teď výjde to určitě příště
ale psychicky na tom nejsem taky zrovna nejlépe, ale u mě je to z jiného důvodu, né že to nevyšlo, ale z nabrané váhy
Přítel by rád, kdybych nebrala určité prášky, že mi to pěkně rozhodilo psychiku, ale nebrat prášky zrovna u umělého oplodnění to asi zrovna moc nejde ![]()
Třeba zkusit psychologa ![]()
@allmeyo Bereš nějaké antidepresiva??? Hodně dělá to že jsem doma na marodním a mám dost času na přemýšlení.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.