KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7996
13.2.14 18:02

@amelie111 Ahoj, niceho se neboj, je to bezbolestne, vlastne jako normalni prohlidka… Citila jsem jedine to, jak tlacili ultrazvukem na bricho, aby neco videli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
13.2.14 18:03

Jak to vlastne probiha jinde, taky celou dobu sledujete ultrazvuk, co se deje - kdyz tam zrovna je neco videt…Ja dostala i fotku toho naseho 6bunecneho drobka… bohuzel na ni toho moc videt neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
13.2.14 18:04

Doufam, ze nemuze vlivem neustaleho kychani a smrkani vypadnout…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.14 18:09

Tak v Pronatalu rozhodně fotku nedají… Sledovat ultrazvuk je tam možné. Ale když si neřekneš, aby ti tečku ukázali, tak se na tebe vykašlou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.14 18:11

@damasusan
Tak to se máš, že máš takový osobní přístup. To se jen tak nevidí. Mě to poprvé dělal chlap, vždycky tam byly doktorky, tak snad to byl ten správný jako u tebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.14 18:12

@damasusan
To se fakt bát nemusíš :-). Já jsem si to říkala poprvé, když nám dr. řekla, že můžeme po 20ti minách na wc.Tak jsem se bála, že to vyčůrám :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
13.2.14 18:57

@Hello Kitty75 Jo to ja se bala taky… Jen si rikam, kdyz to neni blastocysta, tak se nezavrtava, ale proste si tam tak nejak vegeti a deli se… U nas jsem mela pocit, ze ten UTZ je bezny vzdy a pro vsechny. Jestli to dr. kontroluje potom, asi zalezi na prubehu a lekari… Tato dr. mi delala transfer poprve a ja pak trvala na tom, abych uz sla k ni. Kord pote, co mi jina dr. naplanovala KET dle cysty a ne folikulu… Ale to, ze mi prisla delat transfer v dobe, kdy ma ambulanci, to delat nemusela. A ja jsem za to ale moc rada, ze za mnou prisla, protoze uz vedela co a jak a slo to hladce a nemuseli embryo zbytecne prendavat z katetru do katetru jako minule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
13.2.14 19:45

@damasusan a probíhá něco jako stimulace? myslím nějaká příprava dělohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
13.2.14 19:53

@amelie111 Zalezi na centru a tom, zda ovulujes. Muze bytbud rizeny nebo prirozeny cyklus. Ja mela prirozeny, tj. UTZ 10.-12. DC a kdyz naroste folikul a vypada to na ovulaci, pichne se Pregnyl a nasledne za cca 2dny se zacne s Utrogestanem, ktery se uziva az do konce 1. trimestru nebo neg. TT. Cca 4. den pote je KET. Stimulovany cyklus jsem nemela, toby ti rekla nektera z holek, co to mely… Kam chodis do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
13.2.14 19:53

@amelie111 to je ruzne.
Ja od 1 DC zacinam pichat Clexane a brat Estrimax a Estrahexal, 4.DC pridavam Utrogestan a po transferu jeste Prednison :) :roll:
17-22 DC transfer podle ultrazvuku

Příspěvek upraven 13.02.14 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
13.2.14 19:58

@damasusan ukazovali mi strašně slabé čárky, narozdíl od Dr.Maxe. Ale ze začátku. KDybych jeden zkusila teď, možná by taky ukázal dálnice :think: :think:

@amelie111 :mavam: :mavam: a kolik máte mrazáčků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
13.2.14 19:59
@damasusan píše:
Doufam, ze nemuze vlivem neustaleho kychani a smrkani vypadnout…?

to by mi vypad už na začátku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
13.2.14 20:01

V Repromedě teda embryo ultrazvukem nesledují. Jen se pak chodí přesvědčit, jestli je z té špejle pryč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.14 20:01
@damasusan píše:
@amelie111 Zalezi na centru a tom, zda ovulujes. Muze bytbud rizeny nebo prirozeny cyklus. Ja mela prirozeny, tj. UTZ 10.-12. DC a kdyz naroste folikul a vypada to na ovulaci, pichne se Pregnyl a nasledne za cca 2dny se zacne s Utrogestanem, ktery se uziva az do konce 1. trimestru nebo neg. TT. Cca 4. den pote je KET. Stimulovany cyklus jsem nemela, toby ti rekla nektera z holek, co to mely… Kam chodis do CAR?

Já měla 11. den UTZ, píchnula mi Pregnyl a 18.den KET. Od ketu beru utrogestan a prednison. Jak já ten utrogestan nesnáším :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
13.2.14 20:03

@Tonyax Aha, tak ja budu v klidu… kupodivu v car jsem nekychla ani jednou… au v aute cestou domu… Mela jsem uplne mokre kalhoty, jak mi kapalo z nosu :nevim: Ja taky mela dr. Maxe minule… ale ty jsem vyplytvala na testovani pregnylu… Jsem si rikala, ze radeji zajdu na tu krev, ze je to z ni jasne driv. Ale nevim, jestli mi ji udelaji, kdyz nebudu mit potize, coz tedy doufam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.