Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@damasusan píše:
Holky, jak dlouho a v jaké poloze ležíte po KETU ve Vašem CARu? Já mám zakloněnou dělohu, leží se stejně jako ostatní?
mám taky zakloněnou dělohu a ležela jsem cca 5 minut na gynekologické koze
@Tonyax Nebuď nervózní, máš krásně pozitivní test, nic jiného ani z krve vyjít nemůže.
Já taky byla před chvíli na krvi, ale u mě to je formalita, aby se mnou vůbec byli ochotni řešit, co dál. Pevně doufám, že už to dneska domluvím a nebudu muset jezdit znovu, mám to daleko a navíc je to takhle rychlejší než přes klasické objednání.
Já platila za KET 6200 Kč plus nějaké malé drobné doplatky za léky a ležela jsem dvě hodiny.
@Tonyax A pak jsi se zvedla a odkráčela domů? U nás z kozy tě přeloží na lehátko a potom přes překladač na další a odvezou na pokoj, kde máš ještě min. 30 minut ležet v popsané poloze.
@Líba1234 no minule jsem taky měla pozitovní test a skončilo to mimoděložním, takže červíček hlodá.. Ale byla by to haluz, to jo.
Takže si jdeš v poledne pro výsledky a domluvit se? Nebo budeš jen volat?
@damasusan píše:
@Tonyax A pak jsi se zvedla a odkráčela domů? U nás z kozy tě přeloží na lehátko a potom přes překladač na další a odvezou na pokoj, kde máš ještě min. 30 minut ležet v popsané poloze.
jojo, pak jsem se zvedla a šla
Teda s váma tam zachází jak s porcelánem ![]()
@Tonyax Jo, čekám tu, výsledek má být o půl dvanácté a pevně doufám, že i domluva toho, co dál. V opačném případě jsem si mohla ušetřit 100 km, ale snad budou rozumní a nebudou chtít po mně speciální objednání.
Já taky ve všech carech zažila porcelán
.
Stát se může všechno, ale to bys měla fakt mega smůlu, abys měla dvě mimoděložní v rozestupu půl roku. Já měla mezi těmi svými dvěmi mezeru skoro 7 let a i tak jsem měla pocit, že tohle se může stát jen mi. ![]()
@Tonyax Me to taky prekvapilo… ale myslela jsem ze ne to tak vsude…
@Líba1234 Blizi se to, ket mam na den presne po mesici od toho minuleho. Tak snad mi tentokrat ta trinactka uz stesti prinese…
@damasusan Statisticky s každým dalším pokusem roste šance, že to mimčo bude, takže co by to nemohlo být z transferu třináctého ![]()
@damasusan
U nas se lezi cca hodinu, s tim, ze po 20 minutach se muze jit jen na zachod. Nekdo lezi ns brise a nekdo na zadech. Nevim, podle ceho to posuzuji.
Tak jsem zpět
HCG 1550 a dutinka v děloze. Vypadá to, že druhý KET vyšel
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.