Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@wobludka píše:
Holky, držím vám všem palce, my teď dáme 3-4 měsíce pauzu, takže teď kolem IVF vypínám
@damasusan
Zítra je to týden, co byl KET. Kéž by tomu tak bylo
.
@damasusan
Už 10.den? Nevím tedy, na co Pronatal dává 21 dní na test a pak za další týden UTZ, takže defacto skoro měsíc od KETu! Asi se nechtějí zabývat braním krve a tím pádem zabírat místo novým pacientkám, hlavně cizinkám
.
@damasusan
A za jak dlouho laboratoř ví výsledek, když jdu jako samoplátce? Pronatal to ví do druhého dne
.
Holky ahoj
![]()
zítra jdu na krev, tak držte palce
, minule totiž přišla studená sprcha..
@Hello Kitty75 Asi jak která, já jdu vždycky ráno kolem osmi a kolem dvanácti si volám pro výsledek.
@Hello Kitty75 píše:
@damasusan
Už 10.den? Nevím tedy, na co Pronatal dává 21 dní na test a pak za další týden UTZ, takže defacto skoro měsíc od KETu! Asi se nechtějí zabývat braním krve a tím pádem zabírat místo novým pacientkám, hlavně cizinkám.
Mame to u nas uplne stejne… hrozne dlooouha doba
@83eve
Nechápu ale proč to tak mají, když ostatní to mají jinak
.
@Tonyax píše:
Holky ahoj![]()
zítra jdu na krev, tak držte palce, minule totiž přišla studená sprcha..
držíme pěsti.. budeme na Tebe myslet ![]()
@Hello Kitty75 píše:
@damasusan
Už 10.den? Nevím tedy, na co Pronatal dává 21 dní na test a pak za další týden UTZ, takže defacto skoro měsíc od KETu! Asi se nechtějí zabývat braním krve a tím pádem zabírat místo novým pacientkám, hlavně cizinkám.
v Sanusu je 14 dní po KETu krev a pokud je pozitivní tak za dalších 14 UTZ
@Hello Kitty75 U nás taky říkají 14 dní po KET TT a objednat se k Dr. za měsíc od KET. Ale když je někdo netrpělivý nebo má potíže, může na krev od 10. dne.
@Hello Kitty75 Výsledky jsou zřejmě všude do druhého dne. V CAR možná tentýž den, když jdeš ráno. Já byla odpoledne, tak jsem měla volat 2. den po 14. hodině.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.