Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dekuju vam vsem! Prcek uz je v brisku u maminy a ted po presunu porcelanu se budeme spolecne povalovat…
Tentokrat to je 6bunecne 1-2 kvality. Tak snad to bude to prave a zustane uz u nas ![]()
@damasusan píše:
Dekuju vam vsem! Prcek uz je v brisku u maminy a ted po presunu porcelanu se budeme spolecne povalovat…Tentokrat to je 6bunecne 1-2 kvality. Tak snad to bude to prave a zustane uz u nas
@Hello Kitty75 píše:
@Tonyax
Já vím, ale jestli si dobře vzpomínám, tak vždy jsem kolem toho 9. dne začala krvácet… I prsa mě přestala bolet, ta bolela asi z toho Pregnylu…Budu testovat asi v neděli…
teď si taky 9. den? Já jsem po KETu měla akorát jen jedno mimoděložní a to se mě něco jako MS rozjelo někdy 19 den po.
Ale máš teda trpělivost
![]()
@Tonyax
Jsem dnes 9. den, tak jsem jako na trní…Po mimoděložním už si to nepamatuji, jak to bylo.
Zatím jsem nekoupila žádný test, tak se držím
.
@Hello Kitty75 píše:
@Tonyax
Jsem dnes 9. den, tak jsem jako na trní…Po mimoděložním už si to nepamatuji, jak to bylo.
Zatím jsem nekoupila žádný test, tak se držím.
taky jsem měla předsevzetí a 8.den večer to člo všechno do kopru
![]()
@Tonyax
Možná si ho udělám už v sobotu, večer máme návštěvu, tak ať vím, zda si dát 1 nebo 2 skleničky ![]()
Ja mam doma jeden zbyly mamatest… Nechci testovat, ale uvidime, jak to nakobec dopadne…
@damasusan já už mamatestům moc nevěřím ![]()
@Hello Kitty75 tak držím palce ![]()
@Hello Kitty75 Drzim palce, aby se krvaceni nedostavilo. Me poboliva vlevo podbrisek… Asi jak se tam snazili s tim ultrazvukem… ale opet nebylo tim vnejsim nic videt, jak mam tu zaklonenou delohu. Ale tentokrat s nejakym zavadecem tam uz slo embryo dobre, po transferu mi ho jeste dr. ukazala vag. UTZ…
Hezký den, holky, mohu se přidat do vaší diskuse? Mě čeká první KET asi v březnu. Mám za sebou jedno neúspěšné IVF (prodělala jsem hyperstimulační syndrom - fuj), tak čekáme na březen a bude se dělat KET. Můžete mi napsat, co mě čeká, jak to probíhá a vůbec jaké jsou šance úspěchu? Děkuji.
@damasusan
To bude tím, neboj, tentokrát to už vyjde. Hlavně, že jsi ho viděla, že tam je. Já jsem ho také viděla poprvé, vždy řekli, že je tam… Tak jsem si ho tentokrát nechala fakt ukázat.
@Hello Kitty75 Minule mi taky neco ukazali… Ale tentokrat jsem fakt videla delohu a neco uvnitr ni… minule jen flek… Dr. byla fakt uzasna, moc se mi omlouvala, ze jsem z toho nic nemela a nevidela, jak ho tam dava… Prisla na transfer jen extra za mnou, je opravdu uzasna, zachranila mi spravny termin a takhle si me hlida. Prvni transfer delala taky ona, tak jsem chtela, kdyz byly problemy, aby to podruhe delala take ona. A vyplatilo se, tentokrat uz bez problemu. Tak snad uz tam potvurka zustane a pekne se zavrta ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.