Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vbera Tak na to jdes znovu taky hned v dalsim cyklu, jako ja? To je super. Mne to taky vubec neutika… a dnes me boli v zadech…Mala od nas chytla nachlazeni a ma horecku… hruza. Drzim palce, at batoh s leky uneses… a pekne chystej sliznici- pijes na to neco, nebo spolehas jen na leky?
@vbera Neboj, rozmrzne. Jak stareho ho mas zmrazeneho? Ja mam prvojadra a vsechna rozmrazeni zvladla. To jedno, co bylo o neco horsi, bylo pry horsi jeste pred mrazenim… takze to embryology ani moc neprekvapilo…
@damasusan Ano, jdu v dalším cyklu jako Ty. Doufám, že prolomíš to neúspěšné období. Spoléhám na léky. Ani nevím, co se na to pije. Batoh nesl přítel
. V pátek jsem dostala novej rozpis a sháněli jsme o víkendu Fraxík. To doufám, že rozmrzne. Máme 5 denní blastocystu a Dr. říkala, že je 95 % šance, tak doufám
.
@vbera Urcite rozmrzne dobre, neboj. Tak drzim moc a moc palce. Ja pila do OVU kontryhel a jeste stavu z grepu. Nevim, jestli to melo vliv, ale snad to neuskodilo. Jen jsem mela problem, jak jsem na pocatku cyklu jeste pred krvi brala utrogestan, cele se to posunulo a ovu byla pozdeji… tim padem i KET. Vyslo mi to presne po mesici.
@vbera To ji rozmrazuji az v den KETu? Moc drzim palce a myslim na tebe… Ja budu v patek kriticky 8. den, kdyu jsem minule zacala krvacet… Tak at nam to obema tentokrat dopadne lepe ![]()
@damasusan píše:
@Tonyax Jak je, co noveho u tebe?
@vbera určitě rozmrzne bez problémů
![]()
@damasusan Taky mi to vychází po měsíci. V lednu byl ET 20. 1. a teď bude KET 21. 2. a děkuji, že na mě myslíš. Já na Tebe taky, když to máme podobné. Teď už to musí vyjít nám oběma
.
@damasusan To mi neříkali, kdy jí rozmrazují. Jen jsme se domluvili na pátek 12.30 h.
@Tonyax Držím palce na zítřejší kontrolu. Kéž rozmrzne, jiného mrazáčka nemáme
.
@vbera píše:
@damasusan Taky mi to vychází po měsíci. V lednu byl ET 20. 1. a teď bude KET 21. 2. a děkuji, že na mě myslíš. Já na Tebe taky, když to máme podobné. Teď už to musí vyjít nám oběma.
Ano, to musi!
@vbera To moje rozmrazovali driv, muselo se jeste nejak nadelit, aby mohlo byt transferovano… Takze to tvoje rozmrazi, zkontroluji a sup s nim k tobe do inkubatoru, kde mu je stejne nejlip
Neboj se, dopadne to dobre!
@Tonyax Ahoj, mala stune, tak nic moc. Moc jsem se nevyspala… Zatim vse ok, nic zvlastniho… Jen me dnes boli v krizi a ted taky trochu bederni pater. Asi z toho nepohodlneho spani u male v pokoji…
@vbera vyjde to uvidíš
Taky by mě zajímalo kdy je rozmrazují. Volala jsem den před KETEm a teprve se ptala kolik jich chceme rozmrazit..
@damasusan tak ať se brzo uzdraví a ty pořádně vyspíš:kytka:
Ahojte holky. Tak ja to dnes konecne dostala, tudíž zacinam s pripravou na druhy ket. Zase vsechny leky plus piju konntryhel ![]()
Za 14 dni jdu na ultrazvuk, tak se snad dozvim datum transferu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.