Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@damasusan píše:
@83eve Urcite ano. Rozmrazovat se budou oba?
Jj nechame to osudu, jako lednovy ket. Mame je po dvou, takze musi rozmrazit stejne oba. A jakj to vydrzi, tolik jich bude trasferovanych ![]()
Dvojcatka by se nam libila… pak zvazuji jestli vůbec jit do druheho cyklu IVF. Nevite, muze se hned dalsi mesic nebo je po ket pauza? Jestli nezkusit nějake alternativni metody. Nemate nekdo zkusenost? Kdyby mi bylo o par let min, tak bych asi zkusila, ale takle
uz ted (kdyby se povedlo) mi bude 32 pri narození… ach joo
@Tonyax píše:
@kelynkaděkuju
Mám po odběrech a jsem nervózní…U nás vyjde KET na 7500 bez léků (Repromeda)
jee ty taky chodis do repromedyyy.. ted se divam, ze ket byl uspesny.. gratuluji mooc
.. mela jsi i nejake leky pred ketem?
Příspěvek upraven 17.02.14 v 13:45
Jj chodime.. no zatim jeste nejsem objednana.. jeste pockam dve menstruace a hura na ket.. snad nam to taky vyjde jako tobe
@kelynka měla jsem řízený ket, takže estrogen v náplastech, prednison a anopyrin. A pár dní před KETem utrogestan.
Asi to budeš mít stejné, když taky chodíš do Repromedy.. ![]()
@Tonyax píše:
@kelynka měla jsem řízený ket, takže estrogen v náplastech, prednison a anopyrin. A pár dní před KETem utrogestan.
Asi to budeš mít stejné, když taky chodíš do Repromedy..
taky si myslim ze to tak budu mit.. asi je lepsi nejak mensi stimulka.. at je to podchycene trosku ![]()
@damasusan píše:
@ipuska super a jak je mas stare? Ja mam jednu 3denni 6bunku od 13.2.
mám 2 5ti denní
a kdy budeš testovat? Mě ty dny vůbec netíkají…:-D
@ipuska Ja taky, mam jen utrogestan. Do testovani se zatim nehrnu. Minule to nedopadlo uz 8. den…
@damasusan píše:
@ipuska Ja taky, mam jen utrogestan. Do testovani se zatim nehrnu. Minule to nedopadlo uz 8. den…
A máš nějaké příznaky? Bolí něco? Mě bolí hlava a občas mě bere dost podbříšek, někdy pálí někdy mě tam tahá…
@ipuska mam takove divne pnuti vlevo v podbrisku, skoro mam pocit, ze citim pohyby, coz je sazmozrejme nesmysl, tak nevim, co to je. Dnes me bolela bedra, hlavu uz ani nepocitam… Ale nic z toho nemuzu a neberu vazne… Minule jsem se citila tehotna a nic z toho nebylo… Mala ma stale horecku pres 39, tak zacinam silet, ze prinesla chripku a bojim se, abych ji nechytla a neohrozila to prte, kdyby se to podarilo…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.