KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
22.2.14 16:56

@damasusan já jsem po 1.ET taky špinila 2 dny i krvácela, testy pozitivní a zadařilo se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
22.2.14 17:16

@ipuska mamatest ti falesnou byt slabou neudela… A taky to ukaze pizdeji… ale vidim to dobre a moc ti drzim palecky, aby se aspon jedna u tebe zabydlela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.2.14 17:24

@damasusan Děkuju, už je to 5. KET tak jsem jak na trní :-/, taky ti zítra přeju vytoužené //. Já zítra zase testnu a uvidíme :-) :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
22.2.14 17:25
@ipuska píše:
@damasusan já jsem po 1.ET taky špinila 2 dny i krvácela, testy pozitivní a zadařilo se :-)

Jee, tak to mi dava trochu nadeje… ty si zajdi v pondeli na krev a budes mit jasno! Ja asi oujdu taky… Nebo zkus dr. maxe, ten pry ukaze carku driv… mas 2 embryjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
22.2.14 17:27
@ipuska píše:
@damasusan Děkuju, už je to 5. KET tak jsem jak na trní :-/, taky ti zítra přeju vytoužené //. Já zítra zase testnu a uvidíme :-) :nevim: :nevim:

To chapu, ja jsem z toho spineni uplne mimo a bojim se, ze to bude jako minule… tak se snazim lezet. Kdyz lezim, je to ok, kdyz vstanu a neco delam, mam pocit, ze se objevi trochu krve s takovymi jakoby vlasky nebo jak to rict… tak radeji lezim. Doufam, ze to je uhnizdovani a ja si jen neblokuju MS tim, ze lezim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
22.2.14 17:29
@ipuska píše:
@damasusan já jsem po 1.ET taky špinila 2 dny i krvácela, testy pozitivní a zadařilo se :-)

a to jsi krvacela nejak vic? A to uhnizdovani muze byt asi pokazdw jinak, ze? Nebo u jedne zeny probiha stejne, to asi ne, ze? Kdyz jsem byla poprve tehotna, nekrvacela jsem, ani nespinila. V te dobe jsem mela nepravidelnou MS, tak jsem na to prisla o par tydnu pozdeji… a zadne priznaky si nepamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.2.14 17:32

@damasusan Mám 2 embryjka a to krvácení po ETu bylo to, že mi odcházelo jedno to embryo :|. Já být tebou tak ležím a jsem v klidu. Taky odpočívám, když něco dělám, bolí mě podbříšek :?. Na krev půjdu ve středu pokud to nedostanu, to bude 12.den po KET což si myslím, že je akorát ;) A ty máš kolik embryjek? Bude to určitě uhnizďování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
22.2.14 17:34

@ipuska mam jen jedno, ze zdr. duvodu jsme 2 nechteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
22.2.14 17:35
@vbera píše:
@83eve nedopadlo, ledňáček to nedal :zed:.

To mě moc mrzí, držela jsem Ti pěstičky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
22.2.14 17:36

Ja prave zacala krvacet minule. Tentokrat spis jen spineni, krvaceni nastesti zatim ne, ale bojim se, aby se to nezvrtlo… Bricho pobolivalo, ale ted uz ne… tak nevim, co si tom mam myslet. Lezim, kdyz to jde, jeste zitra budu. Ale v pondeli budu muset do prace… tak to uz nepujde… Tak bych si prala, aby to ustalo… ja prave nic takoveho v tehu nemela, tehdy to bylo naprosto no problem… o to vic jsem ted vycukana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
23.2.14 08:48

Ahoj holky, vcera mi zacalo byt blbe od zaludku… a navaly horka, zaradovala jsem se… ale predcasne, rano v pul pate se mi chtelo na wc, tak jsem to testla… a nic tam nebylo. Dnes jsem 10. den po KET 3denniho. Tak snad se jeste ukaze… zitra nebo v utery si zajdu na krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.2.14 09:07

@damasusan Já mám taky negativní, jsem 9.den už ztráím naději :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
23.2.14 09:10

@ipuska pry je brzy… ale vcera jsi tam naznak mela, dnes uz ne? nebo mas jiny test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.2.14 09:13

@damasusan ne,dnes už ne a pořád mám mamatesty :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
23.2.14 09:19

@ipuska na jinem vlakne mi holky rikaly, ze s blastocystou testovat ten 10.den, a s 3dennim ze je na testovani moc brzy… Mamatesty pry ukaziji tehu az pozdeji, nejak se pohorsily a nekdo tu nekde psal, ze v krabicce 10veho testu je citlivost 25… ja mam taky jeden mamatest, ale rikam si, zda ma smysl ho delat…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.