KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7996
23.2.14 09:20

@ipuska Treba se jeste objevi, jsme asi moc nedockave!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.2.14 09:24

@damasusan No už tomu moc nevěřím, čekala jsem ducha…Ještě máme 2 mrazáčky a pak jedině 3.IVF :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
23.2.14 09:40

Ja se priznam, ze jsem taky doufala v ducha… takze zklamani tam urcite je… na druhou stranu jsem minule testovala 8. a 9. den a kdyz jsem to rekla sestricce, uplne se zhrozila, ze je to fakt moc brzo… takze jeste to nesmime vzdavat! Zvlast kdyz zatim neprislo krvaceni… Ja taky mam jeste mrazacky, tri. Ale nejak ztracim nadeji, ze by to mohlo vyjit… kdyz by oba KET byly bez uspechu… pro me dalsi IVF nema smysl, jen bychom plytvali penezi… mrazacky mam z doby pred onkol. lecbou… takze kdyz to s nimi neklapne, nechame to na prirode… a budu doufat, ze vajicka opravdu zarenim nebyla poskozena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.2.14 09:51
@vbera píše:
@83eve nedopadlo, ledňáček to nedal :zed:.

Tak to me tedy moc mrzi :( z toho mam taky hrůzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
24.2.14 07:39

@vbera :hug: :hug: :hug:

@damasusan jak je? držím strašně moc palce. Na test byl včera prďolka asi ještě moc malinkej :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
24.2.14 08:34

@Tonyax Ahoj, na krev zajdu zitra a bude jasno… diky za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
24.2.14 09:07

@damasusan Držím palce na zítřejší krev :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
24.2.14 12:57

@vbera Dekuju! Bojim se, ze to nedopadne… kdyz jsem v klidu, je vse ok, ale kdyz zacnumneco delat, zacnu spinitis trochou svetloucke krve… trva to dlouho jako MS, ale na tu to nevypada, je to vzdy nejaka smouha na vlozce nebo zaspineny papir…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
24.2.14 12:58

@Tonyax test zkusim jeste zitra a uvidim pak, co krev, jestli budu mit odvahu tam zajit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
24.2.14 12:58

@damasusan :hug: :hug: drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
24.2.14 13:10

@Tonyax diky, ale jsem z toho smutna… nejak mi dochazi sily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
24.2.14 14:25

@damasusan Tak už od rána mám trošičku nahnědlý výtok, ale jen tak když se utřu, menstruace mi takhle nezačíná, ale myslím, že jí brzdí utrogestan. Achjo Testy negativní :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
24.2.14 14:27

@ipuska Uvidis, co krev… u mne tohle taky neni normalni… hnede spinim od 7. dne… taky mam pocit, jakoby to drzel utrogestan… i kdyz minule to neudrzel… ale minule jsem cekala a teprve pak ho zvysila. Tentokrat jsem ho zvisila hned pri prvnim naznaku spineni… tak mozna je to opravdu tim… test jsem nezkousela a vaham, zda pujdu zitra na krev nebo jeste pockam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
24.2.14 14:32
@damasusan píše:
@Tonyax diky, ale jsem z toho smutna… nejak mi dochazi sily…

ještě neztrácej naději :kytka: :kytka:

@ipuska :hug: a kolikátý den po KET si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
24.2.14 14:33

@Tonyax No, tak nejak jsem ji uz ztratila… kdyby to nahodou klaplo, bylo by to pekne prekvapko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.