Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@damasusan No už tomu moc nevěřím, čekala jsem ducha…Ještě máme 2 mrazáčky a pak jedině 3.IVF
![]()
Ja se priznam, ze jsem taky doufala v ducha… takze zklamani tam urcite je… na druhou stranu jsem minule testovala 8. a 9. den a kdyz jsem to rekla sestricce, uplne se zhrozila, ze je to fakt moc brzo… takze jeste to nesmime vzdavat! Zvlast kdyz zatim neprislo krvaceni… Ja taky mam jeste mrazacky, tri. Ale nejak ztracim nadeji, ze by to mohlo vyjit… kdyz by oba KET byly bez uspechu… pro me dalsi IVF nema smysl, jen bychom plytvali penezi… mrazacky mam z doby pred onkol. lecbou… takze kdyz to s nimi neklapne, nechame to na prirode… a budu doufat, ze vajicka opravdu zarenim nebyla poskozena…
@damasusan jak je? držím strašně moc palce. Na test byl včera prďolka asi ještě moc malinkej
![]()
@Tonyax Ahoj, na krev zajdu zitra a bude jasno… diky za podporu!
@vbera Dekuju! Bojim se, ze to nedopadne… kdyz jsem v klidu, je vse ok, ale kdyz zacnumneco delat, zacnu spinitis trochou svetloucke krve… trva to dlouho jako MS, ale na tu to nevypada, je to vzdy nejaka smouha na vlozce nebo zaspineny papir…
@Tonyax test zkusim jeste zitra a uvidim pak, co krev, jestli budu mit odvahu tam zajit…
@Tonyax diky, ale jsem z toho smutna… nejak mi dochazi sily…
@damasusan Tak už od rána mám trošičku nahnědlý výtok, ale jen tak když se utřu, menstruace mi takhle nezačíná, ale myslím, že jí brzdí utrogestan. Achjo Testy negativní
![]()
@ipuska Uvidis, co krev… u mne tohle taky neni normalni… hnede spinim od 7. dne… taky mam pocit, jakoby to drzel utrogestan… i kdyz minule to neudrzel… ale minule jsem cekala a teprve pak ho zvysila. Tentokrat jsem ho zvisila hned pri prvnim naznaku spineni… tak mozna je to opravdu tim… test jsem nezkousela a vaham, zda pujdu zitra na krev nebo jeste pockam…
@damasusan píše:
@Tonyax diky, ale jsem z toho smutna… nejak mi dochazi sily…
ještě neztrácej naději
![]()
@ipuska
a kolikátý den po KET si?
@Tonyax No, tak nejak jsem ji uz ztratila… kdyby to nahodou klaplo, bylo by to pekne prekvapko…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.