KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7996
28.2.14 10:07

@kelynka Tak treba to pujdr v nativnim cyklu… tam leky netreba a staci UTZ 10.-12. DC… leky se nasazuji az pak… Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
28.2.14 12:18
@kelynka píše:
pisete ze od prvniho dne cyklu.. a ja jeste nejsem objednana na konzultaci ohledne ket a leky taky nemam :think:

Ja to mela stejne, nestihla bych se objednat, tak jsem to s doktorem resila pres email a pak telefonicky mi rekl co a v jakych davkach mam brat a pak se 12-14 den cyklu objednat na kontrolu… Takze leky beru dle instrukci a v pondeli jdu na ultrazvuk, kde se snad dozvim datum ketu.
Zavolej si na kliniku a nenech se odbýt ;-) at ti pripravi recepty, k tomu doktora videt nepotrebujes.
Myslim, ze lepsi je jit hned nez mesic vysadit leky a pak zas od nuly stimulovat… A taky bych rekla, ze kdyz nezacnes 1.den, ale treba az treti, tak se taky svet nezbori :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
28.2.14 12:28

Tak jsem dneska byla na uz a jsou tam obe :-D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.14 13:07

@1985
jupí.. gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
28.2.14 13:37

@1985 gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
28.2.14 14:40

@1985 juchuuu!!! Moc gratuluji a at prospivaji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
28.2.14 19:03

Holky tak ve sředu KET, už se těším, ale zároven se pěkně bojím :roll: :roll:

@damasusan je mi líto že to nevyšlo ale ještě mám mrazáčky tak není nic ztraceno :hug:

@1985 gratuluju :hug: doufám že dopadnu jako ty :potlesk: ty jsi si nechala zavést 2 embryjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
1.3.14 09:59

Byly spolu zmrazeny tak je zavedli spolu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
2.3.14 21:21

@Kačudis Drzim moc palce! Aby ti to tentokrat vyslo! Se zeotam, jak v Iscare rozhoduji o rizenem/nativnim cyklu pred KET, zalezi jen na UTZ, nebo vstupuje do hry jeste neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.3.14 18:38

Tak ja po dnesni navsteve caru nalada na bodu mrazu :( jsem 14 dc a sliznice 4,5 mm… jeste tomu dr. dava tyden a kdyz nebude alespoň 7 tak ket nebude. Estrogeny pry mam na maximu a vic uz udelat nelze… bude to maly zazrak pomoci ivf. Prirozene téměř zadna sance… i kdyz pry zázraky se ději :D :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
3.3.14 19:05

@83eve trrba by narostla vic v prirozenem cyklu? Zkus jeste kontryhel a grep…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
3.3.14 19:11

@83eve a jake beres leky na podporu? Taky mam se sliznici problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.3.14 21:09

Ahojka všem! Rada bych se taky přidala a podrbala. Jsme 4 den po Ket. Celkove po 2× IVF a 2× KET a stále neúspěšně:( začínám propadat panice, peníze už také docházejí a hlavně vždy to zklamaní, které je pro nás nejhorší. Chtěla bych radu zda je rozumne vyměnit kliniku na další IVF? Udělala to nějaká z vás? Nebo po neúspěšných pokusech jste stále u té samé? Jsme hrozná, už teď to vidím negativně:(Předem díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.3.14 22:14
@damasusan píše:
@83eve trrba by narostla vic v prirozenem cyklu? Zkus jeste kontryhel a grep…

V prirozenem mam 4 mm :( kontryhel piju uz rok… grep pomaha?

@Vrk píše:
@83eve a jake beres leky na podporu? Taky mam se sliznici problem

Beru 3×2 Estrimax a Estrahexal 100 á 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
3.3.14 22:27

@83eve v prirozenem 4mm a po lecich 4,5mm? Tak to jsme na tom podobne…a kolik jsi mela max? Ja okolo 8mm po stimulce na ivf. Zkusila jsi gynex nebo nosifol? Mne pomaha sauna :) ale nijak extra moc. Grepovy dzus mi nepomaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.