Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka Tak treba to pujdr v nativnim cyklu… tam leky netreba a staci UTZ 10.-12. DC… leky se nasazuji az pak… Drzim palce!
@kelynka píše:
pisete ze od prvniho dne cyklu.. a ja jeste nejsem objednana na konzultaci ohledne ket a leky taky nemam
Ja to mela stejne, nestihla bych se objednat, tak jsem to s doktorem resila pres email a pak telefonicky mi rekl co a v jakych davkach mam brat a pak se 12-14 den cyklu objednat na kontrolu… Takze leky beru dle instrukci a v pondeli jdu na ultrazvuk, kde se snad dozvim datum ketu.
Zavolej si na kliniku a nenech se odbýt
at ti pripravi recepty, k tomu doktora videt nepotrebujes.
Myslim, ze lepsi je jit hned nez mesic vysadit leky a pak zas od nuly stimulovat… A taky bych rekla, ze kdyz nezacnes 1.den, ale treba az treti, tak se taky svet nezbori ![]()
Holky tak ve sředu KET, už se těším, ale zároven se pěkně bojím
![]()
@damasusan je mi líto že to nevyšlo ale ještě mám mrazáčky tak není nic ztraceno ![]()
@1985 gratuluju
doufám že dopadnu jako ty
ty jsi si nechala zavést 2 embryjka?
@Kačudis Drzim moc palce! Aby ti to tentokrat vyslo! Se zeotam, jak v Iscare rozhoduji o rizenem/nativnim cyklu pred KET, zalezi jen na UTZ, nebo vstupuje do hry jeste neco?
Tak ja po dnesni navsteve caru nalada na bodu mrazu
jsem 14 dc a sliznice 4,5 mm… jeste tomu dr. dava tyden a kdyz nebude alespoň 7 tak ket nebude. Estrogeny pry mam na maximu a vic uz udelat nelze… bude to maly zazrak pomoci ivf. Prirozene téměř zadna sance… i kdyz pry zázraky se ději
![]()
@83eve trrba by narostla vic v prirozenem cyklu? Zkus jeste kontryhel a grep…
@83eve a jake beres leky na podporu? Taky mam se sliznici problem
Ahojka všem! Rada bych se taky přidala a podrbala. Jsme 4 den po Ket. Celkove po 2× IVF a 2× KET a stále neúspěšně:( začínám propadat panice, peníze už také docházejí a hlavně vždy to zklamaní, které je pro nás nejhorší. Chtěla bych radu zda je rozumne vyměnit kliniku na další IVF? Udělala to nějaká z vás? Nebo po neúspěšných pokusech jste stále u té samé? Jsme hrozná, už teď to vidím negativně:(Předem díky ![]()
@damasusan píše:
@83eve trrba by narostla vic v prirozenem cyklu? Zkus jeste kontryhel a grep…
V prirozenem mam 4 mm
kontryhel piju uz rok… grep pomaha?
@Vrk píše:
@83eve a jake beres leky na podporu? Taky mam se sliznici problem
Beru 3×2 Estrimax a Estrahexal 100 á 3 dny
@83eve v prirozenem 4mm a po lecich 4,5mm? Tak to jsme na tom podobne…a kolik jsi mela max? Ja okolo 8mm po stimulce na ivf. Zkusila jsi gynex nebo nosifol? Mne pomaha sauna
ale nijak extra moc. Grepovy dzus mi nepomaha…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.