Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ano, ano, testovala jsem dnes ráno a test bílý jako snížek, po // ani památky
Navíc pořád špiním…Takže asi bude další kolo ![]()
Příznaky nemám vůbec žádné, absolutně nic mi NENÍ až na to nasrání že to nevyšlo ![]()
Co ty @83eve? Snad jsi na tom lépe!!!
Zatim netestuji. Do stredy mam navstevu, takze na to ani nemyslim… ve ctvrtek nebo patek zajdu na krev. Jrste @Tarani neztracej nadeji!!!
Ahoj holky,
tak jsem včera byla pro plánek na KET bez datumu, dostala jsem DUUPHASTON, ten budu brát ode dneška 10 dní ráno a večer, až ho doberu, pak to dostanu a až to dostanu - zavolám, od druhého dne MS budu brát 1-1-1 Etrofem /nebo estrofen.. si nejsem jistá, zda je na konci m nebo n
/ a cca 11-13 den od MS bych měla jít na UTZ a pak KET.. Ptala jsem se Mudr. na to kolik zavest a říkal, že když dáme jedno máme na pojišťovnu víc pokusů než když dáme rovnou dvě. Ale říkal, že jich máme hodně pokusů.. že klidně můžeme dát dvě.. že tam je šance 60% a když jedno, že 40-50%.. že si to máme rozmyslet, že vlastně, když jich máme 12 ve slánkách po dvou a pak jedno, že máme 7 pokusů.. z prvního IVF… tak jsem se rovnou zeptala, když by dávali z těch dvou jen jednom, zda to druhé jde zamrazit znovu - tak prý když bude v pořádku a zdravé, že by to i šlo..
Nějak mám z toho dobrou náladu
ale ty hlavní nervíky asi přijdou až bude po KETu a třeba to nevyjde nebo tak něco.. a to čekání
ale přeju Vám všem hezký sluníčkový den
![]()
@Tarani
tak jsou to Blaocysty - ty mražáčcí..
A už si byla na krvi?´nebo zatím si dělala jen test..
Já jsem po ket 2 blastocyst 10tt a mě rekli ze musí zavest dve ze uz pak znovu nemrazí
cekame dvojcatka
ale asi zalezi jak ktera klinika
a já verím ze to dobre dopadne
máme za sebou 6 krat IVF a vím co je to za dlouhou cestu k miminku ![]()
@káčátko 123 no super, že už se ti rozjela akce
Je fajn, že jsou ochotni ty blasty znovu zmrazit, člověk má dobrý pocit, že je nevyhodí, ale otázkou zůstává co z nich zbude po druhém rozmražení, že ![]()
Jo a tys neměla ET, proto se první KET počítá jako ET (tzn. neplatíš ho a zavádíš jen 1 kvůli 4 pokusu) ![]()
@1985 gratuluju k dvojčátkům!!! ![]()
@Tarani píše:
No jinak TT 12 den negativní, ale nehroutím se
ja to same! ![]()
@Tarani
jojo ET nebyl.. takže teď to máme placený.. no kdyby se to povedlo, byla bych šťastná jak blecha… přítel má 15.5. narozky a kdyby pak vyšly na tt // tak by to byl nejkrásnější dárek.. tak snad to klapne..
Test z krve negativní
s dalsimi pokusy si dame pul rok pauzu… vsem snazilkam preji vice stesti a pevné nervy!!! Drzte se holky…
Já taky test z krve negativní. Další KET plánuju na květen…
@káčátko 123 no právě, že KET musíte mít neplacený..
Ahojholky, už jsem Vám tu dřív psala do diskuse, že plánujeme KET a ptala se, co mě čeká. No a zatím ke KETu nedošlo. Mám problém s tím, že po nezdařeném ET jsem stále nedostala MS. Byl jsem na začátku března v CAR. Tam mi řekli, že jsem jako v přechodu, prostě vaječníky spějí, děložní sliznice nízká a že bych měla menstruovat to prý nehrozí. Tak mi píchli koňskou dávku vyvolávačky s tím, že to dostanu a ono je to už 3 týdny a já stále nic. Voala jsem do CAR a mám přijet a že mě napíchají za se něčíma dají pilulky a já to odmítla, že dám tělu šanci. Jenže mě bolí břicho, jako by to každý den mělo přijít a stále nic a nic. máte s tím některá zkušenost? Mám tedy zobat zase piluky či vyčkat? děkuji za názory a za rady.
@amelie111 ráda bych ti poradila, ale bohužel zkušenost nemám. Přeju ať se brzy MS dostaví. ![]()
@Tarani děkuji! snad přijde, ale myslím, že spíš já dorazím dřív k mudr. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.