KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
30.3.14 16:57

@káčátko 123 Ahoj ET jsem měla 17.3,včera jsem dostala ms a zítra budu volat dr, tak do dvou tydnů bych snad mohla jít na KET.Je to teprve druhý den co jsem se dozvěděla že to nedopadlo dobře, tak jsem z toho nějaká mimo, nemůžu se z toho zpamatovat.Tak doufám že to tentokrát bude lepší, mám zamražené 3 embrijka, ale nechám si zavést 2,když doktor svolí tak všechna tři, jelikož to třetí není tak dobré kvality. Mám za sebou 1 IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.3.14 17:02

@Tarani Ahoj tak mě to čeká cca za 2 týdny, ale možná by byl ten KET ůspěšnější při zavedení 2 embroušek ne? Mám zamražené pouze 3 a to 3tí není moc dobré kvality, tak to vydím na 1 KET, a pokud ani to nevyjde tak celé IVF znova. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.3.14 17:05

@amelie111 Mě MS taky nechodí, už skoro 2 roky na to buru léky, a i tak mi to chodí 25-37 den. U mě je problém že nemám ovulku tak sance na normální početí je asi nulová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
30.3.14 22:08

@HanyB aha, tak to je na prd… no naopak, jájí mám po 28 dnech, přesnou, jak hodinky, ovuluji, prostě žádný problém, ale manža nemá schopné spermíky a tak musím na IVF a tím mě to všechno úplně rozhodili a já jsem z toho taky rozhozená :mrgreen:, protože nejsem na tohle zvyklá a po těch hormonech aje mi neustále blbě. Stimulace bylo peklo a jak jsme „zdravá“, tak jsem i při menších dávkách měla OHSS..no děs běs… Snad se u nás brzy zadaří…kéž by… u nás všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
31.3.14 08:36

@Líba1234 :mavam: já to jenom sleduju a pamatuju :pankac: Tak hodně moc štěstí, ať se to konečně povede :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
31.3.14 09:01

@amelie111 no já měla taky OHSS a říká se že pokud máš mírnější fornu a jdeš na et tak mám vyšší pravděp. otěhotnět, no a já prd. Z těch léků mi taky není dobře, ale co už. Snad se nám brzo taky zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.14 09:58

@Líba1234
ty jo tak to držím palečky.. 6 IVF to už toho máš za sebou hafo.. držím pěsti aby to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.14 10:00

@HanyB
tak to moc moc držím palečky aby zavedly dvě a obě se uchytly.. jsou to velký nervíky viď :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
31.3.14 10:49

@HanyB neber to tak negativne;) jsi mlada nic te netlaci prece, brzy to vyjde, ale chce to optimismus a nenechat se rozhazet hned prvnim neuspechem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
31.3.14 12:24

@káčátko 123 Děkuji, ale příjde mi zvláštní že ničím nestimuluju, to i tak jde? Já vůbec nevím jak to chodí u ketu, a k doktorovi jdu až 11.4.Jsou to nervyA ty jdeš kdy na KET? A stimuluješ něčím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
31.3.14 12:27

@Vrk Bude to znít sice hrozně ale já už si příjdu dost stará, a když mi doktor řekl že snažení může trvat i několik let 8o. Chtěla jsem se zeptat zda jde normálně otěhotnět s PCO a možnou anovulací. Asi né že? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
31.3.14 15:17

@HanyB já si naivně myslela, že se zadaří, ale měla jsem ho docela dosr rozjetej a vůbec se zvažovala, zda bude OPU a zda bude ET. Když mi transferovali embryjko, tak to byl děs. Mudr. říkala, že děloha je strašně nasáklá a vůbec se tam nemohla dostat, pak brala nějaké nástroje a já ymslela, že tam snad už rodím, jak to bolelo a úspěch tomu sami nedávali, ale zkusilijsme to. Máme hodně mrazáčku, tak jsme si „mohli dovolit“ riskovat. Nyní snad už KET vyjde. Mudr. říkala, že když jsem zdravá, že tam nevidí problém, no, ale víš jak. Dokud to nebude černé na bílém, tak tomu nějak nevěřím. Nechci se na něco upínat, ať pak nejsem zklamaná. teď ve středu jedu CAR a budeme řešit, co se mnou, abych to dostala mohla jsem na KET. dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.14 10:28

@HanyB
já beru teďka Duphaston a až ho doberu, tak pak to dostanu a pak od 2 dne MS budu brát estrofen 3*1 tabletu a pak by měli 11-13 den dělat utz sliznice a pak KET.. takže to vypadá někdy na konec dubna.. ale po tom Duphastonu si připadám, že mám větší chut k jídlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
1.4.14 12:06

Tak nakonec jdu k doktorovi teď v pátek, volala jsem znova do car že jsem objednaná 14 den po ms a že se mi to zdá pozdě jelikož nemám ani žádné léky a naposlední konzultaci mi dr. řekl že se snad uvidíme tento pátek, tak jdu teď a domluvíme se co a jak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
1.4.14 12:07

@káčátko 123 Tak to budu moooc držet palečky ať to výjde…já uvidím co budu mít za léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.