KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
22.1.14 11:17

Zdravím ve spolek :mavam: :mavam: Mohu se přidat? Jsem dnes 7. den po KET. Stále se pozoruji a hledám nějaké příznaky, to čekání je opravdu strašné :zed:. Mám za sebou 2 x IVF a teď 1 x KET. Všem již doma lezu na nervy tak ráda promluvím s někým kdo je na tom stejně. Není tu náhodou někdo z Teplic kdo chodí do Pronatalu? Mějte se krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
22.1.14 11:21

@Calliista Do Pronatalu sice nechodim, ale jsem dnes 9. den po KET. Jak stare jsi mela embryo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
22.1.14 11:22

@caliiista ahoj, já jsem byla na KET v pondělí a už mně z toho hrabe.. K tomu mám doma nemocnou dceru, tak se nedostanu nikam ven a vůbec mně ten čas neutíká. Kolika denní embryo ti transferovali? Kdy plánuješ poprvé testnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
22.1.14 11:22

@damasusan byla rychlejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
22.1.14 11:23

@Tonyax Rekli, ze za 14 dni zavolat vysledek TT a objednat se k dr. na termin mesic po transferu, at je vysledek jakykoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.1.14 11:25
@damasusan píše:
@Tonyax Rekli, ze za 14 dni zavolat vysledek TT a objednat se k dr. na termin mesic po transferu, at je vysledek jakykoli.

aha, tak to je trochu jiný postup než u nás :think:

@Calliista :mavam: :mavam: já jdu dneska na ultrazvuk a teprve se dozvím kdy bude KET. Držím palce :kytka: :kytka:. Kdy chceš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.14 11:58

@damasusan
Ahojky, ještě není nic ztraceno, buď v klidu. Pronatal do zprávy píše až 18. den dělat test, takže ještě šance určitě je :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.14 12:00
@damasusan píše:

To je dobrý přístup, to Pronatal ani nezajímá, že to nevyšlo. Jen když TT vyjde, tak se ozvat na UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.14 12:00

@Calliista
Ahojky, já chodím do Pronatalu, ale v Praze. V úterý jdu na UTZ a KET bude asi příští víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
22.1.14 15:47

@damasusan ahoj, to mě mrzí, ale asi je ještě brzy…zkus to až v termínu a uvidíš jaké budeš mít čárečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
22.1.14 15:47

@Calliista ahoj, vítej mezi nás :kytka: přeji pevné nervy a at čekání rychle uteče :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
22.1.14 15:49

@Hello Kitty75 vlastně to máme stejně…už se taky nemůžeš dočkat? já také počítám že o víkendu bude transfer…už se nám to blíží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.14 16:35

@Kačudis
Jojo, blíží… Ale jdu do toho s tím, že to opět nevyjde :think:. Jsem zvědavá, co ti dají za léky, mě určitě zase jen ten utrogestan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.1.14 16:48

Děkuji za přijetí. Embrya byla třídenní:D jsou dvě. Manžel se trochu děsí dvojčat, ale já bych byla nadšena. :potlesk: Hlavně ať se hezky zavrtají! Jak dlouho jste po transferu ležely? Já vydržela jen tři dny, teď se tedy šetřím. Někde jsem četla, že někdo ležel 14 dní. Prontala mi napsal test také za 18 dnů, ale to určitě nevydržím. Vidím to tak 12 -13 den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
22.1.14 17:17

@Calliista Tak to klobouk dolu… Mne rekli chovat se normalne jen neuklizet, nenosit tezky a nekoupat se v horke vode. Lezet pry netreba… Odpocivala jsem jen v den transferu. Chodila do prace, vozila dceru na krouzky a k lekari… Citila jsem se ok. Ted jsem volala do CAR ohledne krvaceni od 8. dne… Mam pry vse vypustit a jen lezet. Utrogestan zvysit na 2-2-2 a misto zavadeni polykat a pridat ascorutin. Nevite nekdo, kolik ascorutinu - zapomnela jsem to, jak jsem rychle vymyslela, jak vse zaridit. Nase okoli to nevi, o to je to vse komplikovanejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.