KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.1.14 12:34

@damasusan
Vydrž to, dobře to dopadne. Hlavně se tím nestresuj. Já zrovna přemýšlím, zda i během toho čekání budu chodit na alpinning nebo raději ne…Nechci doma jen sedět a přemýšlet nad tím. Rozhodně to nebude žádná pohodička, když se musím stejně starat o 20 měsíční dceru. Takže i ten alpinning bude méně náročný, než nosit malou po schodech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
20.1.14 13:14

Ahoj holky, mohu se k vám přidat?
Dnes ráno jsme byla na transferu a hledám nějaké spřízněné duše k tomu čekání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 13:21

@lissa
Ahoj, vítej mezi námi. Kam chodíš?
Mě to čeká za 14 dní.

Budu držet palce :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
20.1.14 13:22

Děkuji za uvítání, chodím v Brně do Heliosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
20.1.14 13:24

@lissa ahoj :) Čekání bude hrozné viď? :)
Já půjdu na transfer cca příští úterý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
20.1.14 13:27

Děkuji,
no já doufám, že to vyjde nám všem.
Jiné embryo už zamražené nemáme, tak by jsme museli znovu do IVF a to se mně vůbec nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
20.1.14 13:32

@lissa držím palce, ať to vyjde hned. Vidím v podpisu, že už jednu holčičku máš a že se narodila hodně brzo.. http://s.emimino.cz/…icon_eek.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.1.14 13:55

@lissa vitej :mavam:, budu ti moc drzet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
20.1.14 15:16

@Tonyax Zkusím vydržet do toho pátku. Holky, dnes mám pořád pocit, že se mi chce na wc. Ale vcelku nic. Jakoby jsem se někde nastydla… Nebo to k tomu taky patří? Měla jsem pocit, jako by mě uvnitř dole něco lechtalo… Ted už ne, jen to „nastydnutí".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
20.1.14 17:16

@lissa Ahoj, tak uz tu nejsem sama, kdo ceka na test, super! Ja byla na transferu minule pondeli. Jak stare embryo mas ty? Ja 10bunecne myslim, ze 3denni. Testovat chci poprve v patek, i kdyz rikali, ze mam testovat az 14 dnu po KET. Ale zrejme nevydrzim tak dlouho, kdyz je to pres vikend… Chci vedet, na cem jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
20.1.14 20:25

@damasusan já mám 5 denní embryo a mám testovat 10 den po transferu. Minule jsem testovala už 7 den a výsledek už byl vidět (to jsem také měla 5 denní embryo)

@Tonyax ano Adél si na svět pospíšila, v 33t a k tomu ještě koncem pánevním, ale rodila jsem normálně bez cř. Tak snad tentokrát to bude normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
20.1.14 21:17

@lissa Takze budes testovat pristi pondeli? To budeme skoro spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
21.1.14 07:51

Ahoj holky, tak mě ta sliznice neroste :(. Ve čtvrtek byla 6 mm, zvedli mi dávky hormonů a včera zase jen 6 mm. Tak zase zvednutí a v pátek další kontrola, ale mám pocit, že to asi bude na odpískání :,(. Sice je možné, že to každý doktor měří jinak a jak to píchne ten ultrazvuk, tak to píchne, ale stejně z toho nemám vůbec dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.1.14 08:05

@damasusan chození na WC by mohlo být dobré znamení :)

@Líba1234 to snad ne :(, doufám, že naroste. kolikátý DC si? Nezkoušela si ještě pít k těm hormonům kontryhel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
21.1.14 08:56

@Tonyax Nezkoušela, možná to byla chyba :-(. Myslím, že teď ty 4 dny už to ani kontryhel nezachrání. Včera jsem byla 16 DC.
Nikdy jsem se sliznicí problém neměla, ale v říjnu mi dělali při mimoděložním i revizi dělohy a seškrábli mi sliznici jen na 2 mm :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.