Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@annka2 mrcha jedna, zdržuje když nemá
Chodím do Repromedy v Brně a ty?
@Tonyax ja chodim do Cube, vlastne spis letam
, protoze bydlime v cizine. Tak je to celkem narocne
. Zkousite prvni mimco?
@annka2 už druhé. To první se povedlo po roce a půl a teď skoro 3 roky nic ![]()
To teda musí být náročné.. A lítáš i na ultrazvuky? Když jsem stimulovala, tak to bylo cca co tři dny ![]()
@Tonyax neboj, ono se to povede
. My to zkousime 2,5 roku a zadne mimco zatim nemame. V listopanu jsme podstoupili prvni ivf a ted se chystam na nas prvni ket.
Stimulaci a utz jsem delala tady, do Prahy jsem letela jen na transfer.
@Kačudis Tak mam za sebou KET jednoho 10bunecneho embryjka. Pry bylo moc pekne, tak musime verit, ze se mu bude u mne libit
Co ted mohu pro nej jeste udelat? Mate nektera nejake rady - cajicky nebo tak neco?? Dik moc vsem!
@annka2 to jsme na tom podobně (až na to první dítě
) Měla jsem teda rovnou KET místo ET a teď druhý. Tak ať nám to vyjde
![]()
@damasusan super, tak ať se pěkně zavrtá
Jinak žádnou radu nemám ![]()
@damasusan myslim, ze nejdulezitejsi je snazit se byt co nejvice v psychicke pohode. Vim, ze to neni jednoduche, ale psychika je opravdu strasne dulezita.
Drzim palce
.
@annka2 Diky, rano to byl nervak, abych dojela vcas… kolem osme jsem volala, jak na tom embryjko je… a oni ze mam prijet na devatou… puvodne jsem pocitala az kolem obeda… No a pak na sale… Nejak to tam neslo zavest… moc. mechyr byl moc plny… a diky zaklonene deloze to neslo… takze jsem si jeste odskocila a pak uz se to povedlo, i kdyz utz na monitoru toho moc neukazoval… priste tedy mam jit pred transferem na wc a trosku si loknout, aby to slo lip videt… Ja spis doufam, ze „priste“ nebude treba… po transferu jsem se uklidnila, tak snad mi to vydrzi ![]()
![]()
![]()
@damasusan Ja te uplne chapu
a moc ti preji aby zadne „priste“ nebylo treba!
@damasusan přeju ti at se ti pekně zavrtá
jinak asi žádná rada neexistuje, jen se nestresovat a být v pohodě pokud to půjde…a za 14 dní přeju pěknou čárečku na testu ![]()
jinak já pořád nic…MS se pořád někde courá ![]()
@Kačudis Neboj, taky se dockas!!! Drzim palce, at brzy dorazi…
Tady je nejak ticho… Nikdo zadne nove zpravy? Ja cekam a prijde mi to nekonecne… zatim jen vim, ze vyprchal Pregnyl, ktery jsem pichala pred KET. Jinak je mi tak nejak zvlastne, vcera pobolival podbrisek… Tak snad to je vse v poradku
Tehotna jsem sice uz byla, ale je to dlouho a navic jsem na to tehdy prisla az cca v 7. TT, tak to nemam s cim porovnat…
@damasusan a kdy budeš testovat na ostro?
Já lepím náplasti před KET, ve středu za týden mám ultrazvuk. Vleče se to ![]()
Proč se před KET píchá pregnyl? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď