Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@annka2 mrcha jedna, zdržuje když nemá
Chodím do Repromedy v Brně a ty?
@Tonyax ja chodim do Cube, vlastne spis letam
, protoze bydlime v cizine. Tak je to celkem narocne
. Zkousite prvni mimco?
@annka2 už druhé. To první se povedlo po roce a půl a teď skoro 3 roky nic ![]()
To teda musí být náročné.. A lítáš i na ultrazvuky? Když jsem stimulovala, tak to bylo cca co tři dny ![]()
@Tonyax neboj, ono se to povede
. My to zkousime 2,5 roku a zadne mimco zatim nemame. V listopanu jsme podstoupili prvni ivf a ted se chystam na nas prvni ket.
Stimulaci a utz jsem delala tady, do Prahy jsem letela jen na transfer.
@Kačudis Tak mam za sebou KET jednoho 10bunecneho embryjka. Pry bylo moc pekne, tak musime verit, ze se mu bude u mne libit
Co ted mohu pro nej jeste udelat? Mate nektera nejake rady - cajicky nebo tak neco?? Dik moc vsem!
@annka2 to jsme na tom podobně (až na to první dítě
) Měla jsem teda rovnou KET místo ET a teď druhý. Tak ať nám to vyjde
![]()
@damasusan super, tak ať se pěkně zavrtá
Jinak žádnou radu nemám ![]()
@damasusan myslim, ze nejdulezitejsi je snazit se byt co nejvice v psychicke pohode. Vim, ze to neni jednoduche, ale psychika je opravdu strasne dulezita.
Drzim palce
.
@annka2 Diky, rano to byl nervak, abych dojela vcas… kolem osme jsem volala, jak na tom embryjko je… a oni ze mam prijet na devatou… puvodne jsem pocitala az kolem obeda… No a pak na sale… Nejak to tam neslo zavest… moc. mechyr byl moc plny… a diky zaklonene deloze to neslo… takze jsem si jeste odskocila a pak uz se to povedlo, i kdyz utz na monitoru toho moc neukazoval… priste tedy mam jit pred transferem na wc a trosku si loknout, aby to slo lip videt… Ja spis doufam, ze „priste“ nebude treba… po transferu jsem se uklidnila, tak snad mi to vydrzi ![]()
![]()
![]()
@damasusan Ja te uplne chapu
a moc ti preji aby zadne „priste“ nebylo treba!
@damasusan přeju ti at se ti pekně zavrtá
jinak asi žádná rada neexistuje, jen se nestresovat a být v pohodě pokud to půjde…a za 14 dní přeju pěknou čárečku na testu ![]()
jinak já pořád nic…MS se pořád někde courá ![]()
@Kačudis Neboj, taky se dockas!!! Drzim palce, at brzy dorazi…
Tady je nejak ticho… Nikdo zadne nove zpravy? Ja cekam a prijde mi to nekonecne… zatim jen vim, ze vyprchal Pregnyl, ktery jsem pichala pred KET. Jinak je mi tak nejak zvlastne, vcera pobolival podbrisek… Tak snad to je vse v poradku
Tehotna jsem sice uz byla, ale je to dlouho a navic jsem na to tehdy prisla az cca v 7. TT, tak to nemam s cim porovnat…
@damasusan a kdy budeš testovat na ostro?
Já lepím náplasti před KET, ve středu za týden mám ultrazvuk. Vleče se to ![]()
Proč se před KET píchá pregnyl? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.