Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MR no i po neúspěchu s IVF jsme si nestěžovala, akorát doktorka ke který chodim a jsem s ní spokojená asi bude končit…jinak jsem tam zatím žádnej problém neměla…tak uvidim, vyzkoušíme KET a uvidíme…
@Hello Kitty75 a ty už máš dítě z IVF? promin že se tak vyptávám…
@Kačudis myslíš Kubínovou? ta je prý těhotná. Ještě je fajn Jaržembovská. Já si právě nemyslím, že za neúspěchy může centrum, jen jsem měla špatné zkušenosti s přístupem sester a tak celkově. Ale co člověk to názor, to je stejné jako s porodnicemi a se vším.
@MR jo jo kubínová. ted pujdu k jaržembovský, už jsem tam u ní jednou byla, ale ta mi přijde taková rychlá, pořád něco říká a já to nestíhám vnímat
to jo, co člověk to názor..tak uvidíme ![]()
Ahoj holky, já ještě nevím jak mi to přesně bude vycházet…byla jsem teď poprvé na KET a nejspíš to nevyšlo… Jak dlouho jste čekaly než jste šly na další pokus?…Já jsem měla ms v dobu, jako kdybych na KETU nebyla – teď s ní končím a chtěla bych co nejdřív – myslíte, že je dobré počkat jeden cyklus nebo bych mohla už teď?… A kam se vlastně chystáte?..já chodím do ISCARU ![]()
Jo - teď jsem si to přečetla od začátku… Já byla v Pronatalu a tam jsem byla silně nespokojená s přístupem…Doktorka předemnou telefonovala po 2h. čekání (kdy jsem byla objednaná) s kamarádkou o tom, jak pojedou na hory a pak při vyšetření byla dost hrubá… No každý máme nějaké zkušenosti… Já jsem zatím byla v ISCARU moc spokojená, před rokem se mi po IVF chytl jeden prcek ze dvou embrií… bohužel to nakonec nevyšlo - teď jsem byla na tom KETU jak jsem psala… Každopádně poznámka, že nejvíc záleží na tom, jak se kde cítíme - je opravdu moc důležité!!! Souhlasím… ![]()
Ještě mám jednu takovou hloupou otázku - připadá mi, že nejím nějak úplně příšerně (přejídání a podobně) - ale nejím určitě pravidelně.. Každopádně nevím, zda to způsobují ty hormony-utrogestan, že mám břicho jak těhotná, ale bez mimča… Hrozně mě to štve, že tak vypadám. Máte někdo podobné pocity?… ![]()
Ahoj snažilky, já jsem se snažila 5 let a ted mám s pomocí centra asistované reprodukce v Brně krásnou tříměsíční holčičku. Nikomu bych nepřála dlouhé čekání na miminko. Zároven si ale dodělávám školu, letos poslední ročník a na jaké jiné téma psát bakalářku než na IVF. Chtěla bych tedy poprosit všechny, které s ním mají také zkušenost o pomoc a to vyplněním dotazníku. Jelikož mi to tady Admin maže, tak kdyby jste měli zájem pošlete mi soukromou zprávu a já Vám pošlu odkaz. Dotazník je zcela anonymní.
Děkuju a tfuj, tfuj, tfuj
Ahoj, rada bych se k Vam pridala. Konecne po 3 letech cekani ze zdrav. duvodu se mohu pokusit o miminko. Mam uz 6letou dceru (prirozene) a v lednu bych chtela zkusit KET. Chodim do Iscare, ale zatim jsem podstoupila jen pred 3 lety odber vajicek. ET ani KET nikdy. Jak to probiha? A uzivate neco na rust sliznice? Holky tady na jinem vlaknu radily kontryhelovy caj a grep. Tak to zkousim. A co vy? Nebo tomu nechavate volny prubeh?
Ahoj holky, ja zatim nevim, kdy to ceka me… Zitra jdu na konzultaci do CAR, tak uvidime… Moc bych si prala, aby bylo vse OK a mohl se naplanovat KET…
@Hello Kitty75
já dneska byla v CARU a čekám na menstruaci a pak jdu na to… takže cca taky tak 20dní…
@damasusan ahoj, probíhá to jak normální prohlídka u doktorky, pak si tam půl hodky poležíš a je to…jinak já nic neužívám na sliznicí, dneska jsem byla v CAR a nic mi neříkala, jen že mám přijít 10-12den cyklu a pak se uvidí..asi tomu nechám volný průběh…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.