Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@damasusan @Kačudis holky moc drzim palce, jsou to nervy
. Nebojte urcite se krasne rozmrazi
.
@annka2
děkuju, budem na sebe myslet
Kdy čekáš MS?
mě dorazila MS dneska, takže už lepím náplasti
![]()
@Tonyax tak super, gratuluji
. Ja uz mam dva tydny zpozdeni. Je to muj druhy cyklus po ivf stimulaci, prvni ms dorazila v terminu a ted nic
. V car rikali, ze se to pry stava. Zacala jsem brat leky na vyvolani tak snad do tydne ms dorazi
.
@annka2 to je blbý, tak snad dorazí co nejdřív. Asi jak se dopujeme těma hormonama, tak si tělo dělá co chce.. Nejdýl jsem čekala na MS 6 týdnů po laparce, jinak (ťuk ťuk) mě moc nenapíná.. A ty máš nějaké mražáčky?
@Tonyax jj je to tema hormonama, nikdy jsem takove zpozdeni nemela
. Mame 3 blastocysty. A ty?
No já už to taky měla dostat..a nic…holky já už se z toho zblázním…sice cítím podbříšek a trošku prsa jakobych to měla dostat, ale pořád nic…už týden…
@Kačudis Ja to tak mela taky… a po tydnu se dockala
Holky, taky tak citite prsa po utrogestanu? Jsou silene citliva a na dotek skoro az bolestiva…:-( to jsem snad nemela ani v prubehu tehotenstvi… nebo jsem to po tech 7 letech uz zapomnela… Jinak ho diky vam vsem snasim dobre (zavadim) - zadne nevolnosti
Diky za radu!!!
@annka2 @Kačudis to je na prd, takové natahování..
@annka2 mám ještě 4 frostíky ![]()
@damasusan tohle mi utrogestan nedělala ![]()
@Tonyax 4 tak to je super
. A kolik si nechas zavest?
@damasusan ja sice utrogestan nemela, ale hodne holek ma po nem prsa citliva.
@Kačudis presne jako ja
… no asi nam nezbyva nic jineho nez vyckat
.
@annka2 jen jedno. Dvě mi nedoporučujou
Ale zase bude víc pokusů ![]()
@annka2 příští úterý. A jestli to bude jak u minulého KETu, tak 28. by mohl být transfer ![]()
@Tonyax porad nic
. Nebudu se kvuli tomu stresovat, az dorazi tak dorazi, mrcha jedna
. A do jakeho car vubec chodis?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď