Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kačudis
Tak to budeme mít asi podobné
. Já také čekám, až dorazí a pak tam zavolám, kdy mám dorazit…
@Kačudis Diky za popis, tak pak uz jen doufat, ze to klapne
Pochopila jsem z diskuse spravne, ze chodite do Iscare? Ja take ![]()
Ahoj, tak dnesni kontrola dopadla vyborne, mame naplanovany KET na pristi tyden
Jak uzivate utrogestan? A mate po nem nejake potize? V pribalovem letaku je, ze ovlivnuje pozornost… Ridite auto normalne? Nejak si neumim cely 1. trimestr bez rizeni auta predstavit… jak to resite?
@damasusan
To je super, že to dopadlo dobře
. Utrogestan jsem si vždy zaváděla, ale doporučuji nosit slipovou vložku, neboť ze mě vždy část „vyšla“. Nikdy jsem žádné potíže neměla a auto jsem řídila normálně. Ohledně té pozornosti to máš skoro u každého léku…
@Hello Kitty75 píše:
@damasusan
To je super, že to dopadlo dobře. Utrogestan jsem si vždy zaváděla, ale doporučuji nosit slipovou vložku, neboť ze mě vždy část „vyšla“. Nikdy jsem žádné potíže neměla a auto jsem řídila normálně. Ohledně té pozornosti to máš skoro u každého léku…
Jee, tak to jsi me uklidnila. Bez auta bych totiz nemohla fungovat… vozit dceru na krouzky, jezdit do prace…Tak snad take nebudu mit zadne potize ![]()
@damasusan ahoj, jéé tak to je super, tak to nám pak povyprávíš
tak držím palečky aby to dobře dopadlo
jinak já když jsem polykala utrogestan tak mi zle bylo, točila se mi hlava, tak pul hodky, ale když jsem ho zaváděla tak to bylo v pohodě, jen jsme pořád nosila intimku…takže určo zavádět…jo jo chodím do iscare a i když nevyšlo IVF tak jsem tam spokojená.
@Kačudis Jasne
Minule jsem byla u dr. Hulverta. Ted jsem se na zaklade pozitivnich referenci objednala k dr. Jarzembovske… Je moc mila a vstricna. Kdo Iscare dela transfer? Ten lekar, u nehoz jsem byla nebo primar?
@damasusan chodim taky k jaržembovský a jsem s ní spokojená…transfer mi dělala nějaká doktorka s asistentkou, ale nevim kdo to byl…ale nebyla to jaržembovská ke které chodim…
@Kačudis Aha, tak to je skoda. Ja doufala, ze si „drzi“ svoje pacienty… a pripadne je u toho primar… myslim, ze dost zalrzi na sikovnosti pri transferu, jestli se to povede nebo ne… Tak mezbyva nez doufat v nekoho moooc sikovneho ![]()
Ahoj holky ![]()
mě taky čeká v lednu KET. Už ale druhý, ten první dopadl mimoděložním. ![]()
@damasusan už příští týden?
Po utrogestanu mě taky nic nebylo, ale nesměla jsem ho polykat. Potom bych teda řídit nemohla..
@damasusan no třeba to je jak na ně vyjde služba…ale pokud by tam ta doktorka byla stálá tak má něco,,naděláno,, a zkušenosti mít musí, tak nevim
jinak já spíš řešim, aby se ty moje embryjka rozmrazily v pohodě a přežily…začínám mít z toho strach…
@Tonyax ahoj
tak ted už to určitě vyjde ![]()
@Kačudis
na to rozmražení jsem se ptala, protože jsem někde četla, že jich hodně nepřežije a prý si nemám dělat starosti
Je fakt, že jedno se zatím rozmrazilo bez problémů ![]()
@Kačudis Tak ja z toho amam taky strach… zvlast kdyz mame mrazena prvojadra. Musi se jeste den nebo dva vyvijet.. takze budou zrejme rozmrazovat dve, aby bylo jedno k prenosu… tak snad to klapne
uz se to blizi…
Ahoj holky
, ja cekam na ms abych mohla zacit brat estrofem a pripravovat se na ket.
@Tonyax to je mi lito, ze ten prvni ket nevysel
. Tentokrat to urcite vyjde uvidis
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.