KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.1.14 19:49

@Kačudis
Tak to budeme mít asi podobné :-). Já také čekám, až dorazí a pak tam zavolám, kdy mám dorazit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
6.1.14 20:51

@Kačudis Diky za popis, tak pak uz jen doufat, ze to klapne :-) Pochopila jsem z diskuse spravne, ze chodite do Iscare? Ja take :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
7.1.14 13:00

Ahoj, tak dnesni kontrola dopadla vyborne, mame naplanovany KET na pristi tyden :-) Jak uzivate utrogestan? A mate po nem nejake potize? V pribalovem letaku je, ze ovlivnuje pozornost… Ridite auto normalne? Nejak si neumim cely 1. trimestr bez rizeni auta predstavit… jak to resite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.14 16:35

@damasusan
To je super, že to dopadlo dobře :-). Utrogestan jsem si vždy zaváděla, ale doporučuji nosit slipovou vložku, neboť ze mě vždy část „vyšla“. Nikdy jsem žádné potíže neměla a auto jsem řídila normálně. Ohledně té pozornosti to máš skoro u každého léku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
7.1.14 17:01
@Hello Kitty75 píše:
@damasusan
To je super, že to dopadlo dobře :-). Utrogestan jsem si vždy zaváděla, ale doporučuji nosit slipovou vložku, neboť ze mě vždy část „vyšla“. Nikdy jsem žádné potíže neměla a auto jsem řídila normálně. Ohledně té pozornosti to máš skoro u každého léku…

Jee, tak to jsi me uklidnila. Bez auta bych totiz nemohla fungovat… vozit dceru na krouzky, jezdit do prace…Tak snad take nebudu mit zadne potize :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.1.14 11:43

@damasusan ahoj, jéé tak to je super, tak to nám pak povyprávíš :) tak držím palečky aby to dobře dopadlo :hug: jinak já když jsem polykala utrogestan tak mi zle bylo, točila se mi hlava, tak pul hodky, ale když jsem ho zaváděla tak to bylo v pohodě, jen jsme pořád nosila intimku…takže určo zavádět…jo jo chodím do iscare a i když nevyšlo IVF tak jsem tam spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
8.1.14 18:02

@Kačudis Jasne :-) Minule jsem byla u dr. Hulverta. Ted jsem se na zaklade pozitivnich referenci objednala k dr. Jarzembovske… Je moc mila a vstricna. Kdo Iscare dela transfer? Ten lekar, u nehoz jsem byla nebo primar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
8.1.14 22:27

@damasusan chodim taky k jaržembovský a jsem s ní spokojená…transfer mi dělala nějaká doktorka s asistentkou, ale nevim kdo to byl…ale nebyla to jaržembovská ke které chodim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
9.1.14 18:34

@Kačudis Aha, tak to je skoda. Ja doufala, ze si „drzi“ svoje pacienty… a pripadne je u toho primar… myslim, ze dost zalrzi na sikovnosti pri transferu, jestli se to povede nebo ne… Tak mezbyva nez doufat v nekoho moooc sikovneho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.1.14 09:13

Ahoj holky :mavam:
mě taky čeká v lednu KET. Už ale druhý, ten první dopadl mimoděložním. :(

@damasusan už příští týden? :palec: Po utrogestanu mě taky nic nebylo, ale nesměla jsem ho polykat. Potom bych teda řídit nemohla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
10.1.14 13:38

@damasusan no třeba to je jak na ně vyjde služba…ale pokud by tam ta doktorka byla stálá tak má něco,,naděláno,, a zkušenosti mít musí, tak nevim :think: jinak já spíš řešim, aby se ty moje embryjka rozmrazily v pohodě a přežily…začínám mít z toho strach…

@Tonyax ahoj :mavam: tak ted už to určitě vyjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.1.14 13:46

@Kačudis :mavam: na to rozmražení jsem se ptala, protože jsem někde četla, že jich hodně nepřežije a prý si nemám dělat starosti :palec: Je fakt, že jedno se zatím rozmrazilo bez problémů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
10.1.14 15:20

@Kačudis Tak ja z toho amam taky strach… zvlast kdyz mame mrazena prvojadra. Musi se jeste den nebo dva vyvijet.. takze budou zrejme rozmrazovat dve, aby bylo jedno k prenosu… tak snad to klapne :-) uz se to blizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.1.14 06:05

Ahoj holky :mavam:, ja cekam na ms abych mohla zacit brat estrofem a pripravovat se na ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.1.14 06:09

@Tonyax to je mi lito, ze ten prvni ket nevysel :hug:. Tentokrat to urcite vyjde uvidis ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.