KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
21.1.14 09:00

@Líba1234 snad to ještě naroste, ale kontryhel za čtyři dny už asi nepomůže :(.. Já jdu na ultrazvuk zítra. Revizi jsem měla na začátku listopadu, tak snad to bude dobrý.
Do kdy můžou KET posouvat nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
21.1.14 09:27

@Tonyax Nevím, ale myslím, že u mě je to asi poslední kontrola v ten pátek a když to nebude více, tak mi řeknou, že to necháme na příští cyklus. A možná by v něm zkusili nějaké jiné léky, nebo od začátku těch hormonů více a ne až později, když se zjistí, že to nestačí.
Doktor sice říkal, že po zvednutí těch hormonů mi to určitě doroste, ale mám z toho strach, proč mi to tedy po zvednutí minulý týden vůbec neporostlo, že…

A ty taky bereš nějaké hormony, nebo to budeš mít v přirozeném cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.1.14 09:36

@Líba1234 já lepím 3 náplastě estrapatch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
21.1.14 09:53

@Líba1234 Ja pila od 1. DC kontryhel a stavu z grepu. Nevim, zda to bylo tim, ale i bez hormonu byla sliznice ok. Protoze jsem se na KET chystala uz o mesic driv, mela jsem to tak vlastne dva mesice po sobe. Tak to priste zkus taky, pokazit se tim snad nic neda. Dr. rikaji, ze to na sliznici nema vliv… ale mne to pomohlo treba i na snizeni bolesti pri menses

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.1.14 09:56

@damasusan kontryhel piju taky, grepovou šťávu už nemůžu vidět http://s.emimino.cz/…_mrgreen.gif
Tak snad to bude zítra dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
21.1.14 09:57

@Tonyax Dnes v noci jsem mela malicko nahnedly vytok, je to pozitivni? To behani na wc je dnesh uz ok, krvaceni ani spineni zatim nee. Jen me dnes zas pro zmenu boli v zadech… Tak nevim, co se to se mnou deje, kazdy den je to jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.1.14 09:58

@damasugan nahnědlý výtok ani špinění nevadí. Ono je asi nejlepší vůbec si příznaků nevšímat, jenže kdo to dokáže.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
21.1.14 09:58

@Tonyax Mne to chutna, ale jsem spis lina to vymackavat… kontryhel uz po KET nepiju… grepovou stavu obcas jo, snad tim nic nepokazim…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
21.1.14 10:00

@Tonyax Snazim se to moc neprozivat a neresit… Vlastne se snazim na to nemyslet… Ale pak bum bac a jdu hledat sem a ptat se vas, co to ci ono znamena… nebo se o to mozna s vami podelit, pak to ze mne spadne a jdu zase dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.1.14 10:03

@damasusan grepem určitě nic nepokazíš. Kupovala jsem ho v krabici, ale pak mě bylo jednou blbě a už to pít nemůžu..
Já vlastně čím víc jsem na tom internetu, tím víc na to myslím. Nedá mi to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
21.1.14 10:10

@Tonyax jj tak to jsme na tom stejne… furt tu neco nekde hledam… kdyz nejsem na netu, tak jsem v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.1.14 10:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
21.1.14 10:16

No, uvidím, jak to dopadne v ten pátek, nezbývá než doufat a čekat. Už mi z toho permanentního čekání na něco, ale totálně hrabe.

@damasusan Já jsem pokaždé, když jsem byla těhotná, malinko zašpinila 11-13 den po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
21.1.14 10:34

@Líba1234 jj ja byla zrovna 12. den. Tak doufejme, ze to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
21.1.14 15:17

Tak je to tu - z vytoku je spis spineni mozna i trochu vic. Co ted? Mam si udelat test? Dnes jsem 8. den po ket a do MS zbyva 5 dnu. Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.