Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hello Kitty75 stresu uz bylo dost, musim verit, ze priste to vyjde. Ma to ale i pozitivni steanku… Vcera, dnes a zitra klidovy rezim… Zo jsem bemela ani nepamatuju… tak si aspon odpocinu a naberu silu do dalsiho pokusu ![]()
@damasusan
Takový přístup se mi líbí
. Já rovnou jdu do toho, že to nevyjde a nemám v plánu odpočívat. Jen asi to cvičení tedy omezím
.
@Hello Kitty75 No ja vzhledem k tomu, ze to nejspis nevyslo mam spazny svedomi, ze jsem s tou aktivitou prehnala a mela bych priste vic odpocivat…
@Tonyax Tak sliznice porostla, dneska 8,1 mm, takže transfer může být. Jsem šťastná jak blecha
Je naplánovaný na čtvrtek, v 10 mám volat, jak dopadlo rozmražení a když to bude ok, tak tam mám přijet.
Takže teď se budu modlit, ať to aspoň jedno embryo dá, to budou zase nervy.
@Líba1234 píše:
@Tonyax Tak sliznice porostla, dneska 8,1 mm, takže transfer může být. Jsem šťastná jak blechaJe naplánovaný na čtvrtek, v 10 mám volat, jak dopadlo rozmražení a když to bude ok, tak tam mám přijet.Takže teď se budu modlit, ať to aspoň jedno embryo dá, to budou zase nervy.
Drzim moc palecky, at vam KET vyjde lepe nez mne… Zacinam byt nervozni, odpoledne mam olat na vysledky krve. Mezitim mam ale pocit, ze je to noemalni MS, dokonce silnejyi nez ta pred KET. Ale to je asi normalni, kdyz uzivam utrogestan…
Co je vlastne dulezite pred KET? Jen vyska sliznice nebo jeste neco? Kdyz je to tedy prirozeny cyklus… Zalezi take na velikosti folikulu? A kdyz mate ty naplasti, tak je pak KET jen podle vysky sliznice bez pregnylu? Snazim see v tom nejak zorientovat… a porozumet tomu, zatim spis tapu…
@damasusan myslím akorát ta sliznice. U řízeného KETu folíky vůbec nevyrostou a u neřízeného se píchá před tím pregnyl, aby folik prasknul a odešel, aspoň myslím ![]()
ty náplasti jsou právě u toho řízeného cyklu..
@Tonyax jj takzepokud bude pristi tyden u mne sliznice na UTZ ok, tak i presto, ze dnes jeste beru 2-2-2 utrogestanu, by se ket mohl naplanovat? Mam obavy, jestli to nejak neblokuje… pred ketem jsem ho nasazovala az par dnu po pregnylu… Ani nevim, od kdy mam ten cyklus vlastne pocitat…
@damasusan to nevím, snad by to neměl ovlivnit
. Já ho nasazuju 4 dny před KETem.
Dost často píše, že po neúspěšném KETu je možné jít hned na další, tak to snad bude i u tebe..
Tak a je jasno… Test z krve je uplne negativni, takze jsem objednana na UTZ pristi patek a uvidim…, treba bude vse ok a naplanuji mi KET. Bohuzel dr. u niz jsem yla minule ma plno. Ale zase mi vysla dr., kterou jsem mela u transferu, tak se muze aspon podivat, co ji to tam prekazelo, ze to embryo neslo zavest… Vam drzim palce a jsu si uvarit kontryhel… treba to jeste pomuze
@damasusan To je mi líto, ale je super, že hned můžeš jít do dalšího pokusu.
A tobě tam něco překáželo? Já jsem taky měla několikrát problém s transferem, museli mi dělohu natahovat nějakými americkými kleštěmi, ale je to doktor od doktora. Mám za sebou 8 transferů, 6 naprosto bezbolestně, hladce a 2 naprosto tragické, jsem tam málem vypustila duši.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.