KET leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2552
27.1.14 17:12

@damasusan No já už nejsem s přítelem nejmladší mě je 39 a příteli 45 bylo nám nabýdnuto vyšetření embryek na genetické vady, aby jsme měli jistotu, že mimčo bude zdravé po genetické stránce…1 IVF bylo 5 vajíček z toho 3 se vyvíjeli 6 dnů odebrali buňky a embrya zamrazily…vyšetřením neprošlo ani jedno :nevim: Šli jsme do 2 IVF bylo 7 vajíček opět jenom 3 se poslaly na vyšetření a prošlo jen jedno a to mám teď u sebe tak snad je to to pravé :pankac: :palec:
Nelitujem toho vyšetření, protože kdybych si je nechala zavést nevyšetřený a otěhotněla do 12 týdne bych to stejně potratila tak aspoň tohodle sem byla ušetřena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
27.1.14 18:09
@allmeyo píše:
No uvidím co bude do neděle buď to teda dostanu a nebo nedostanu :nevim: zatím se cítím úplně normálně jen mě ode dne zákroku pobolívá podbřišek :nevim:

držím moc palce, ať MS nepřijde :kytka: :kytka: :kytka: Je normální cítit se normálně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.1.14 18:11

@Tonyax děkuju jen ať červená nechodí :pankac: no já furt spíš čekám, kdy příjde to špinění nebo slabý krvácení ze zahnízdění :think: nevím jestli se to vždy u toho zahnizdování děje a nebo to probíhá i bez toho špinění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
27.1.14 18:13

@allmeyo špinění přijít nemusí :palec:,ale může :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.1.14 18:14

@Tonyax Tak hlavně ať nechodí červená a budu spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
27.1.14 18:15

@allmeyo jinak po prvním KETu mě pořád cukalo v podbřišku, asi dvakrát se mě udělalo trochu šoufl, ale jinak nic.. Nakonec z toho bylo teda mimoděložní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
27.1.14 18:17
@allmeyo píše:
@Tonyax Tak hlavně ať nechodí červená a budu spokojená ;)
:hug: určitě to dopadne jak nejlíp může :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
27.1.14 18:27

@allmeyo Drzim palce, aby se to povedlo, kdyz je to to NEJ embryo. U nas netusim, jak na tom ta nase jsou, mrazila se prvojadra, takze jak na tom jsou, se dozvim az tesne pred KET. Ted jsme rozmrazili dve (byly spolu)a jedno bylo 3. den ukazkove 10bunecne A kvality a to druhe horsi… dalsi den kultivace nevydrzelo… To ukazkove bylo sice uz v teple u maminky, ale taky to nedalo…tak nevim… Snad tam mame jeste nejake lepsi bojovniky, ale jak zvolit ty NEJ, to netusim, kdyz jsou u ledu… Tak mi to pripada jak sazka do loterie… Taky si uz nepripadam nejmladsi, proto tak specham… abych se dockala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
27.1.14 18:29

@allmeyo a to vysetreni je 100%? Nebo jde o nejakou pravdepodobnost? Jake vady testuji? Pak uz se treba nemusi na AMC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.1.14 22:12

@damasusan Preimplantační genetická diagnostika (PGD) je vyšetřovací metoda, která umožňuje zjistit u zárodků vzniklých při mimotělním oplození (IVF) některé genetické choroby. Zaměřuje se na celé bloky genů, které mohou způsobit mnohočetné vrozené vývojové vady nebo neúspěchy reprodukce (neplodnost, opakované potraty).Na strankách gennetu to maj pěkně rozepsaný.
Ty embrya které nám neprošli tak u nich bylo napsáno, že by u nich hrozil Downův syndrom.AMC to je přesně co?
Holky taky máte pocit, že to máte každou chvilku dostat nebo ten pocit mám jen já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
28.1.14 07:49

Ahoj holky, tak já hlásím //, zatím to teda není žádná dálnice. Zkusím zase za dva dny jestli zesílí a v pondělí jdu na krev tak to bude na 100%.
Ještě někdo zkouší dnes test??? Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
28.1.14 07:52

@lissa Jééé, to je krásné, moc gratuluju!!!
@Tonyax Tobě dneska moc držím palce. Je zvláštní, že sis měla volat včera a ještě nebylo rozmraženo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 08:04

@lissa
Moc gratuluji, je to tam :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
28.1.14 08:56

@lissa Jéé Ty se máš, velká gratulace :kytka:!!! Že bych to dneska taky testla? Jenom nevím jetli není brzy. Jak staré jsi měla embryo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
28.1.14 09:16

Děkuji všem :hug: Zaváděli mně 5 denní blastocystu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.