Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tonyax píše:
@vbera tak 36 let, 1 dítě, druhý KET, Repromeda Brno
ještě to doplním
1.KET mimoděložní, 2.KET…?
Dnešní aktualizace (co jsem našla v diskusi a co jste nahlásily).
@Hello Kitty75 u mě to byla tak včera rychlovka…i s parkováním jsem tam byla deset minut…já si myslím že všude je to o penězích…ale chovají se slušně to jo…a jestli se můžu zeptat na kolik tě to ted vyjde? ja počítám 8tis… ![]()
Holky, já nechcu být posel špatných zpráv, ale myslím, že sice tabulku budeme mít krásnou, ale že tu všechny vydržíme jen v případě pozitivního testu. Tak nějak tipuju, že mít ho negativní (a už nic dalšího k transferu), nebo ani se ke ketu nedostat (embrya nepřežijí rozmražení), tak asi nebudu mít důvod a chuť tu chodit
Ale tak se to případně může pak promáznout.
@Líba1234 píše:
Holky, já nechcu být posel špatných zpráv, ale myslím, že sice tabulku budeme mít krásnou, ale že tu všechny vydržíme jen v případě pozitivního testu. Tak nějak tipuju, že mít ho negativní (a už nic dalšího k transferu), nebo ani se ke ketu nedostat (embrya nepřežijí rozmražení), tak asi nebudu mít důvod a chuť tu choditAle tak se to případně může pak promáznout.
však to se může průběžně doplňovat, mazat.. Já mám ještě 3 frostíky, tak tu ještě chvíli vydržím ![]()
@vbera ještě ten 1.KET byl už loni, takže v předchozích pokusech ![]()
@Kačudis
Napsala mi na ten papír 6.700 Kč, vím, že 5.000 Kč je rozmražení, pak si účtují za povlečení a taky za tu jehlu…
@Kačudis
Ale budeme muset zaplatit další 2 roky, takže dalších 5.000 Kč
.
@Hello Kitty75 to je šílenost s těma penězma
pojištovny by se nad náma měli zamyslet ![]()
@Tonyax Já mám teda už jen na jeden pokus, tak abych zítra nebyla první, koho budete z tabulky mazat
Ale snad to rozmražení přežijí.
Horší je, že jsem celá nějaká nemocná, naštěstí nemám horečku, ale v krku mě bolí pořádně a nic na to nezabírá.
@Tonyax píše:
@vbera ještě ten 1.KET byl už loni, takže v předchozích pokusech
Takže je to 1. IVF a 2. KET?
@vbera píše:
Takže je to 1. IVF a 2. KET?
já neměla vůbec ET, rovnou KET (vyšetřovali nám embrya na dědičné vady)
@Líba1234 na mě taky něco leze
Zítra to musí dopadnout dobře
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.