Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hello Kitty75 aha. tak nevis, kolikaty den od opu je mrazili? Me rozmrazili dve, ale to jedno uz nebylo tak kvalitni, tak uz nedoporucili jej mrazit znovu, ze by to nezvladlo.. Tak zkus promyslet, zda nedat dve… Mozna je to pro ne vetsi sance nez je mrazit znovu… Ja ze zdr. duvodu chtela jen jedno… navic jsem byla presvedcena, ze se chyti, kdyz mam prvni dite prirozene a z pohledu otehotneni jsem nemela potize… ale mylila jsem se, presto ted zkusim opet jen jedno. Mame uz jen 4, tak nevim, jak s rozmrazovanim…
@allmeyo píše:
@lissa Tak to gratulujia měla jsi aspoň nějaký příznaky třeba to špinění?
@allmeyo žádné příznaky zatím nemám. Ale u prvního těhotenství jsem 5 den po transferu špinila - asi tak tři dny, pak to ustalo a další příznaky byly až nevolnosti od 6tt
@damasusan
Nevím, neboť tam jdeme teď po 2 letech, takže jsem to už zapomněla…Uvidím, co řekne dr. v úterý. Podle toho se rozmyslím. A ty je máš zmražené po 2 nebo po 1?
@Hello Kitty75 Mela jsem jednu varku po 2, ta uz neni - byl z ni tranfer a do druhe by to nedalo… Jsem nakonec i rada, zbytecne bych platila za mrazeni a sance na uspech by byla minimalni… Zbyvajici 4 uz mamep po jednom, na nasi zadost ze zdr, duvodu… predem jsme pocitali s transferem jen jednoho… ale bojim se, co by bylo, kdyby se to jedno vybrane nerozmrazilo nebo nebylo vhodne k transferu…
@lissa No já sem zvědavá na sebe v pátek, ale dává se do mě chvilkama zimnice a chvilkama bolení podbřišku tu zimnici mívám před MS no uvidíme, ale počítáme se vším ![]()
@vbera tabulka je čím dál dokonalejší ![]()
@lissa píše:
Ahoj holky, tak já hlásím //, zatím to teda není žádná dálnice. Zkusím zase za dva dny jestli zesílí a v pondělí jdu na krev tak to bude na 100%.
Ještě někdo zkouší dnes test??? Držím palce
to je krásnej test, gratuluju
![]()
@Líba1234 píše:
@Tonyax Tobě dneska moc držím palce. Je zvláštní, že sis měla volat včera a ještě nebylo rozmraženo.
děkuju
Frostík je u mě, tak za dva týdny uvidíme..
@vbera jinak to byl dneska KET 5-denní harchující blastocysty ![]()
@Tonyax Myslim na tebe a drzim palce, at to dopadne co nejlepe
@Hello Kitty75 @damasusan
děkuju
nechala jsem jenom jedno. A ještě 3 frosíci jsouv záloze ![]()
@Tonyax Jee, tak to mas stejne jako ja, chci jedno a 3 zbydou, snad
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.