Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Líba1234
Já byla ještě v pondělí taky nemocná, hrozná bolest v krku a nic nepomáhalo, ale já to měla 14 dní. Naštěstí už jsem v pohodě… Myslím, že bolest v krku nevadí nebo ano?
@Kačudis
To by měly…my už v tom máme tak 80 tisíc
. Za to mohla být super dovča.
@Hello Kitty75 No, mě taky bolí už přes týden, napadlo mě, jestli nemám angínu, ale zase nemám horečku, tak já nevím. Zkoušela jsem různé pastilky, stříkám bioparox, jox a pořád to bolí
. Jsem z toho už nešťastná, nedávno jsem měla zápal plic a dva týdny antibiotika a teď zase toto.
A co ti na to nakonec pomohlo? Nebo to přešlo samo?
Já myslím, že bolest v krku sama o sobě nevadí, když není horečka. Ale spíš si myslím, že je blbé to, že to tělo není v stoprocentní kondici, že má nějakou infekci a jestli třeba kvůli tomu nepošle embryo k šípku.
Věk: 32
po 1 IVF dcera
nyní 1 KET - snad přibude sourozenec
Helios Brno
@vbera doufám, že za pár týdnů už budeš u všech do tabulky doplňovat TERMÍN PORODU
@Líba1234
Kloktala jsem šalvěj, občas si uvařila i šalvějový čaj a měla jsem strepfort nebo tak nějak. Ale dle tchýně je nejlepší propolis kapky na kloktání… a když to řekne tchýně, tak to musí být pravda
. Taky jsem neměla teplotu.
@lissa píše:
@vbera doufám, že za pár týdnů už budeš u všech do tabulky doplňovat TERMÍN PORODU
Kéž bys měla pravdu
.
Ahoj holky tak nám to dnes nedalo a zkusily jsme dnes to je 9 den a na testu jen / ![]()
@allmeyo píše:
Ahoj holky tak nám to dnes nedalo a zkusily jsme dnes to je 9 den a na testu jen /
9 den je hodně brzo ![]()
@allmeyo
Opravdu je hodně brzy. Pronatal dokonce píše až 18. den. Zkus to za 2 dny
.
@Hello Kitty75 píše:
@allmeyo
Opravdu je hodně brzy. Pronatal dokonce píše až 18. den. Zkus to za 2 dny.
to by mě zajímalo, kdo to těch 18 dní vydrží ![]()
@Tonyax
To mě taky… já to nikdy nevydržela, neboť jsem vždy začala krvácet…
@Tonyax
U mě došlo jednou a bylo z toho mimoděložní. Takže do toho teď jdu s tím, že to nevyjde a budu dělat všechno, co dosud. Jen omezím nošení malé a alpinning na týden…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.