Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hello Kitty75 píše:
@Tonyax
U mě došlo jednou a bylo z toho mimoděložní. Takže do toho teď jdu s tím, že to nevyjde a budu dělat všechno, co dosud. Jen omezím nošení malé a alpinning na týden…
u mě zrovna tak. Podruhé se to snad opakovat nebude ![]()
@Tonyax
Taky v to doufám. Neboť na další KET už bych ani nešla…
@Hello Kitty75 píše:
@Tonyax
Taky v to doufám. Neboť na další KET už bych ani nešla…
už by nebylo z čeho?
@Tonyax
Bylo, ale už by mi to nestálo za ty nervy, zda by to opět nebylo mimod.
@Hello Kitty75 píše:
@Tonyax
Bylo, ale už by mi to nestálo za ty nervy, zda by to opět nebylo mimod.
a ty myslíš, že to na to má nějakej vliv? ![]()
@Tonyax
Když jsem měla to mimod., tak jsem se zeptala, jak je to možné, že jsem měla za to, že to zavedou tam, kam mají a bylo mi řečeno, že mimod. bývá častěji při IVF než při přirozeném otěhotnění… Ale nechápu, proč to tak je.
@Hello Kitty75 píše:četla jsem, že u IVF je opravdu častější než při přirozeném otěhotnění. Místo 1% jsou to 2%.
@Tonyax
Když jsem měla to mimod., tak jsem se zeptala, jak je to možné, že jsem měla za to, že to zavedou tam, kam mají a bylo mi řečeno, že mimod. bývá častěji při IVF než při přirozeném otěhotnění… Ale nechápu, proč to tak je.
@allmeyo píše:
Ahoj holky tak nám to dnes nedalo a zkusily jsme dnes to je 9 den a na testu jen /
Ahojky, nic si z toho nedělej, já to ráno taky zkusila a taky byla /. Celý den se uklidňuju, že je brzy. Kdy zkusíme další? Já bych řekla o víkendu? ![]()
@Tonyax Mi řekli, že děloha má mikrostahy, které můžou to embryo vypudit tam, kde nemá být (vejcovod, děložní hrdlo).
@Hello Kitty75 Já mám za sebou spoustu neúspěšných pokusů (mimoděložní, zamlklé těhotenství, nebo úplně negativní transfery) a taky jsem si už hodněkrát řekla, že to kašlu, ale po nějaké době mě to přešlo a zachtělo se mi to zkusit znovu, že už to konečně musí vyjít. ![]()
A přece bys tam ty embrya nenechala
.
Já už nemám ani jeden vejcovod, měla jsem dvě mimoděložní a řekli mi, že to ještě neznamená, že už další mít nikdy nebudu. Prý mi tam mohli nechat ocásek z vejvocodu, anebo že to embryo může jít na opačnou stranu do toho děložního hrdla, na čípek a tak.
@Kačudis ke komu v iscare chodis? A kdy jdes v patek? Ja jdu taky, tak se treba potkame… Jsem objednana k dr. Musilove.
@Kačudis A ty mas zamrazena v Iscare jaka embrya? A jaka budes transferovat? Muzu to nejak ovlivnit nebo jak se rozhodnout? Mam to zkousetjako minulenebo zmenit taktiku?
@Tonyax No já se taky uklidňuju tím, že se to může třeba ještě změnit. No jo, ale když už nám to prostě nedalo ![]()
@Líba1234 5 denní
uvidíme třeba se to změní nebo to tak zůstane
@Hello Kitty75 Ty jo až 18 den jooo to už to snad do tý doby skoro každý dostane
ale určitě ještě zkusíme ![]()
@vbera No určitě to zkusíme o víkendu jestli to do té doby nedostanu
Já když tak zkusím v neděli ráno v pondělí jdu stejně na krev.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.