Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moc děkuji za fofr odpověď
Nooo, tak to asi budu muset počkat do pondělka na tu kontrolu a uvidíme co nám pani doktorka poví, no kdyžtak se to odloží na další měsíc, čekáme tak dlouho, že měsíc už asi vydržíme
![]()
Jen doufám, že ty naši 2 mrazáčci vydrží, nějak si to nedokážu představit, že bych to odsávání vajíček měla podstoupit znovu, strašně špatně jsem to nesla, bolelo mě břicho, byla jsem nafouklá, rozbolavěná a protivná sama sobě ![]()
A co ty, v jaké jsi fázi ![]()
@Petulinka5 taky bys tam mohla zkusit zavolat, měli by být v tomhle pružní
Ale mražáčci určitě o měsíc dýl vydrží
Ty si měla hyperstimulák?
Já jsem 3. den po KETu a čekám ![]()
@wobludka aha tak diky za info, ja to jeste nikdy prave neslysela… A co ty, jak se citis? Tvoje denicky jsou naprosto uzasneee, bohuzel mi tam porad chybi ten happyend
@Petulinka5 Ahoj, jsme na tom podobne…Ja chodim taky do Iscare.. a muzu-li radit, jdi tam rovnou na kontrolu 10-12 DC, zkontroluje se a kdyby bylo vse ok, muzes na KET. Ja byla na nerizenem KET 13.1. a 8. den po nem jsem to dostala… dnes jdu na kontrolu a uvidi se, zda muzeme rovnou na dalsi KET nebo ne… urcite dam vedet.
Jůůů, tak to držím palečky, ať ti to vyjde
![]()
No já jsem to měla tak: před 14ti dny ve čtvrtek odsátí vajíček a v sobotu transfer, pak jsem ve středu jednorázově zakrvácela a i přes veškeré uklidňování sestřiček, dr a ostatních že o nic vážnýho jít nemusí, cítila jsem že to je špatně…a toto pondělí z krve nám to potvrdili, že se to nechytlo… ![]()
No nic, ale určitě to vyjde, naděje umírá jako poslední
Zavolat bych tam mohla, za to nic nedám, máš recht ![]()
Opatruj se ![]()
@damasusan nic si z toho nedělej, já slyšela kde co, ale tohle pro mě byla taky novinka
děkuju
no od porodu je to už dva a půl roku a happyend stále nikde
tak snad bude po testu přece jen veseleji ![]()
@Tonyax Joo, už mám po transferu. Ale moc šancí tomu nedávám.
@Petulinka5 a nebo jak pisou holky tam zavolat a poradit se. Mam ale pocit, ze nejdriv zkousi kontrolu prave 10.-12. DC, tj. v prirozenem cyklu a teprve kdyz to nejde, voli leky rizeny cyklus. Muze to byt ale dost individualni, kazda jsme na tom jinak… takze konecneslovo ma stejne tvuj lekar…
@Líba1234 píše:
@Tonyax Joo, už mám po transferu. Ale moc šancí tomu nedávám.
nikdy neříkej nikdy. Moc ti to přeju
![]()
@damasusan píše:
@Petulinka5 a nebo jak pisou holky tam zavolat a poradit se. Mam ale pocit, ze nejdriv zkousi kontrolu prave 10.-12. DC, tj. v prirozenem cyklu a teprve kdyz to nejde, voli leky rizeny cyklus. Muze to byt ale dost individualni, kazda jsme na tom jinak… takze konecneslovo ma stejne tvuj lekar…
tohle má asi každé centrum jinak
Měla jsem rovnou řízený cyklus.
@wobludka Verim tomu, ze ano!! Moc ti to preju, uz by se mohlo to stesticko na tebe taky usmat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.