Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Líba1234 Noo, já už testovala 2× pregnyl zda mizí…
a překvapivě mizí
dneska 6 den už slabounky dušík. Dnes jsem se bavila se sestřičkou a prý 10. den z krve by to už mělo být jasné, tak si asi nechám ve čtvrtek vzít rovnou krev ať vím na čem jsem. Protože čekání na test je fakt děsný ![]()
@Líba1234 Právě chci mít jistotu kdy vyprchá ať se zbytečně neraduji a ono to ještě budou pozůstatky pregnylu. ![]()
Ty máš 6ti denní embryjka, tak tobě by to už cca 7-8 den mohlo něco ukázat, ne?
@damasusan píše:
@Tonyax Krasnou dovcu a tesime se na tu dobrou zpravu!
@ii-ivuska @Líba1234 já už mám taky zase cukání a to jsem teprve 5.den poKETu ![]()
tak zatím
![]()
@Tonyax
Tam je hezky, pocházím odtamtud
. Nechystáš se lyžovat, že ne?
Užijte si to tam
.
@Tonyax @ii-ivuska Tak já jsem netrpělivá kravka, dneska jsem testla a houbeles.
@Líba1234 Já jsem taky testla a taky houbeles
. Dneska jdu na krev, tak mi držte palečky.
@Hello Kitty75 Jak jsi na tom ty, mas naplanovany KET? Na kdy?
Ja uvidim, jsem zrovna v car na mereni foliku, aby se naplanoval ket. Drzte mi palce ![]()
@Hello Kitty75 Dneska jsem čtvrtý po transferu. Taky doufám, že se ještě objeví.
Ahoj holky tak Já testla 11 den po KETu a nic a zítra jdeme na krev. Tak bude aspoň jistota, tak nám drzte pěstičky.. ![]()
@vbera držím pěstičky ať ti to vyjde a jsou tam ![]()
@damasusan tobě se to už blíží… gratuluji, konecne jsi se dočkala.. budu na tebe myslet ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.