Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hello Kitty75 Velka gratulace! Preju pevne nervy! A hodne stesti!
@ii-ivuska
Myslím, že říkala 5-ti denní. Nechala jsem si dát jen 1 a druhé jsem nechala znovu zamrazit…Udělám si ho asi toho 14.2.
.
@Hello Kitty75 takze to se potom znovu plati zmrazeni, kdyz se rozmrazene nezavede? Ja netusim, jak to ma Iscare, ale premyslela jsem nad tim, zda nechat pro jistotu rozmrazit dve… minule jsme to tak meli, ale to druhe bylo horsi, mrazeni by znovu nezvladlo… tak mam strach, abychom o nej neprisli… mela jsi tedy PK?
@Kačudis Dlouho jsi tu nebyla, je vsechno OK? Byla jsi na KETu?
@damasusan
Taky mě překvapilo, že nechtěli prachy. Ale určitě se ozvou, neboť nám na konci února končí 2 roky a prý se ozvou, zda chceme mražení prodloužit…
Rozmrazili 3, ale jedno nepřežilo, nechala jsem si zavést druhé nejlepší a třetí nejlepší se znovu zamrazí. Říkala, že to není problém a mělo by přežít…
Nějak mi to nemyslí, co je to PK?
@Hello Kitty75 Tak to by měl být test kolem 14 už viditelný.
A proč ti rozmrazovali 3? Tomu úplně nerozumím… My jsme si určili po kolika chceme zmrazit a jaké a také i rozmrazit. ![]()
Ahoj holky.. teda člověk tu není jeden den a vy tu rozjíždíte debatu na tři stránky ![]()
@vbera Je mi to líto
ale musím Ti říct, že v tom bohužel nejsi sama ![]()
My dnes byli na krvi a bohužel také negativní.. takže my máme poslední šanci na příštím KETu. Máme posledního mrazáčka a pak už nic (a nebo jít znovu do darovaných vajíček, ale na to teď bohužel nemáme).. ![]()
@Hello Kitty75 Držím pěstičky, aby Ti to vyšlo ![]()
@ii-ivuska
Dnes jsem se ptala, proč zamrazili 2× po třech embryích a bylo mi řečeno, že se to řídí dle kvality. Takže tak. V Pronatalu se tě nikdo na nic neptá… zase tam dnes upřednostňovali 2 cizinky a my 3 Češky čekaly a čekaly. Tento přístup mě fakt štve…
Ahoj holky tak se přidávám k těm co mají test z krve negativní ![]()
@allmeyo Ahojky to mě moc mrzí…
@Hello Kitty75 Tobě držím moc palečky…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.