Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ii-ivuska noo já si naplánovala test na 9.2
, to budu 12. den po KET
@Donýsek píše:
Ahoj holky.. tak jsem to nevydržela a testla dneska (9den).
A bohužel jenom /… snad to je jen brzy a později tam budou dvě čárky
ještě nesmutni
9.den může být brzo
![]()
Ahoj všem,
já vás tak po očku sleduju, protože jsem byla na KETu v pondělí (27.1.), ale ono těch diskusí je teď tady víc a zase psát všude dokola to samé, znáte to ![]()
Vitrifikaci doporučuju, my jsme ji u prvního IVF neměli (tehdy ta metoda ještě nebyla) a ze čtyř embryií se rozmrazilo jedno jediné, dvě jednoznačně vykazovaly poškození mražením
teď jsme měli vitrifikac (náš CAR už ji používá standartně), rozmrazovaly se dvě a obě bez problémů.
@wobludka
taky jsme měli vitrifikaci. Teď jsem si to četla na stránkách našeho centra.
Holky, my taky měli teď vitrifikaci. A taky jsme si připláceli, protože při tom jiném mražení nám to dvě třetiny embryí nedaly. Tolik jsem si od toho slibovala…
Embryoložka před tou hodinou říkala, že zavolá za půl hodiny. Má půl hodiny zpoždění…podle mě to nevěstí nic dobrého, kdyby se za půl hodiny podívala a aspoň jedno bylo ok, tak volá. Takhle tomu pro jistotu ještě dává čas, než to odpíská. Mě z toho trefí. ![]()
@wobludka skvělý deníčky, asi to nejlepší co jsem tu zatím četla
A ten poslední byl hodně smutný..
@Líba1234 pořád nic?
@ii-ivuska píše:
@Donýsek A kolika denní embryjka jsi měla?
5 denní před zmrazením a den kultivace po rozmrazeni
@Donýsek ještě vydrž…to mají cca 14 dní a pokud se zavrtaly třeba teprve 10-11 den, tak je ještě hcg na test nízké… ![]()
@ii-ivuska píše:
@Donýsek ještě vydrž…to mají cca 14 dní a pokud se zavrtaly třeba teprve 10-11 den, tak je ještě hcg na test nízké…
díky
to doufám, že za 2-3 dny by tam mohlo něco být.. a 4.2. se to ukáže, to jdu na krev.. tak doufám a pevně věřím ![]()
Holky to mě mrzí, že se zatím nikdo nepřilal s //, já jsem dnes ráno testovala a čárka krásně sílí, na krev jdu v pondělí.
Ale určitě to nevzdávejte, já už u prvního těhotenství měla hCG hodně vysoké, že se mě všichni ptali jestli jsme transferolaly 2 kousky. Někdo si na ty // musí počkat o nějaký den déle, moc vám všem držím palce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.