Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky jen sem nakoukla kolik je tu čekatelek a že v tom nejsem sama 20.1 jsem byla na svém prvním Ketu…držím palečky všem co čekáte a hlavně taky sobě
![]()
@allmeyo Ahoj, vítej mezi námi. Tak to už jsi 3 s tímto datem. Doufám, že bude šťastný.
AKTUALIZACE
allmeyo - Pondělí 20. 1. 2014 KET -
Lissa - Pondělí 20. 1. 2014 KET -
vbera - Pondělí 20. 1. 201 ET - 2 x (3 denní embrya 8A1)
Donýsek - Úterý 21. 1. 2014 KET -
ii-ivuska - Pondělí 27. 1. 2014 - 2 x (5 denní blatocysta)
Tonyax - Úterý 28. 1. 2014 KET -
Líba1234 - Čtvrtek 30. 1. 2014 KET -
Hello Kitty75 - Sobota 1. 2. 2014 KET -
Kačudis - Sobota 1. 2. 2014 KET -
@Donýsek píše:
Meli by se rozmrazování den předem..
Já mela KET v utery a v pondělí kolem oběda jsem si volala a už mi embryologie řekla že je embryo rozmrazene a je v pořádku..
Snad by toto melo byt všude stejne?!?
mě se právě teprve ptala, kolik jich chci rozmrazit
![]()
jinak bych i šla do dvou, ale doktorka mi to nedoporučila
@vbera Doufám,že bude šťastný je to moje 2 IVF při 1 IVF k transféru vůbec nedošlo tak doufejme, že i když to je první pokus že výjde ![]()
@allmeyo
Ahoj
vítej mezi námi.. je nás tu dost.. tak tfuj tfuj tfuj aby se nás i tolik sešlo uspesne i na konci ![]()
Tak ja tu den nejsem a tolik novinek tady
se to tu rozjelo… tak ja jsem objednana na patek a uvidi se, zda bude KET. Tak doufam, ze smulu jsem zde s neuspechem uz vybrala a uz budou jen same uspesne transfery zakkncene //:-) Vsem bych nam to moc prala!!! Drzim palce!!!
@vbera No já sem šla do toho spíš už s vědomím, že to nevýjde nechci si dělat nějaký naděje a když výjde budu jen ráda
Testovat bych měla 11 den a to je v pátek, ale nejraději bych netestovala vůbec a nechala se překvapit, ale přes léky prý MS nemusím vůbec dostat, takže si ten test možná udělám až v neděli před odběrem krve ![]()
@allmeyo ja zacala krvacet 8. den pi KET… Ac jsem puvodne chtela testovat pozdeji, zacalo mi byt jasne, ze to nejspis nevyslo… coz potvrdila i krev 10. den… utrogestan to stejne neudrzel…
@vbera píše:
@allmeyo Tak držím palce, kdy se chystáš testovat?
Mám testovat až v pondělí 3. 2, ale nevím jestli to vydržím.
@damasusan Jo jo četla jsem si tvoje články a je to škoda
na druhou stránku je zase dobře, že můžeš jít zachvilku na nový Ket a nemusíš znova stimulovat a zbytečně to tím protahovat ![]()
No uvidím co bude do neděle buď to teda dostanu a nebo nedostanu
zatím se cítím úplně normálně jen mě ode dne zákroku pobolívá podbřišek ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.