Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky jen sem nakoukla kolik je tu čekatelek a že v tom nejsem sama 20.1 jsem byla na svém prvním Ketu…držím palečky všem co čekáte a hlavně taky sobě
![]()
@allmeyo Ahoj, vítej mezi námi. Tak to už jsi 3 s tímto datem. Doufám, že bude šťastný.
AKTUALIZACE
allmeyo - Pondělí 20. 1. 2014 KET -
Lissa - Pondělí 20. 1. 2014 KET -
vbera - Pondělí 20. 1. 201 ET - 2 x (3 denní embrya 8A1)
Donýsek - Úterý 21. 1. 2014 KET -
ii-ivuska - Pondělí 27. 1. 2014 - 2 x (5 denní blatocysta)
Tonyax - Úterý 28. 1. 2014 KET -
Líba1234 - Čtvrtek 30. 1. 2014 KET -
Hello Kitty75 - Sobota 1. 2. 2014 KET -
Kačudis - Sobota 1. 2. 2014 KET -
@Donýsek píše:
Meli by se rozmrazování den předem..
Já mela KET v utery a v pondělí kolem oběda jsem si volala a už mi embryologie řekla že je embryo rozmrazene a je v pořádku..
Snad by toto melo byt všude stejne?!?
mě se právě teprve ptala, kolik jich chci rozmrazit
![]()
jinak bych i šla do dvou, ale doktorka mi to nedoporučila
@vbera Doufám,že bude šťastný je to moje 2 IVF při 1 IVF k transféru vůbec nedošlo tak doufejme, že i když to je první pokus že výjde ![]()
@allmeyo
Ahoj
vítej mezi námi.. je nás tu dost.. tak tfuj tfuj tfuj aby se nás i tolik sešlo uspesne i na konci ![]()
Tak ja tu den nejsem a tolik novinek tady
se to tu rozjelo… tak ja jsem objednana na patek a uvidi se, zda bude KET. Tak doufam, ze smulu jsem zde s neuspechem uz vybrala a uz budou jen same uspesne transfery zakkncene //:-) Vsem bych nam to moc prala!!! Drzim palce!!!
@vbera No já sem šla do toho spíš už s vědomím, že to nevýjde nechci si dělat nějaký naděje a když výjde budu jen ráda
Testovat bych měla 11 den a to je v pátek, ale nejraději bych netestovala vůbec a nechala se překvapit, ale přes léky prý MS nemusím vůbec dostat, takže si ten test možná udělám až v neděli před odběrem krve ![]()
@allmeyo ja zacala krvacet 8. den pi KET… Ac jsem puvodne chtela testovat pozdeji, zacalo mi byt jasne, ze to nejspis nevyslo… coz potvrdila i krev 10. den… utrogestan to stejne neudrzel…
@vbera píše:
@allmeyo Tak držím palce, kdy se chystáš testovat?
Mám testovat až v pondělí 3. 2, ale nevím jestli to vydržím.
@damasusan Jo jo četla jsem si tvoje články a je to škoda
na druhou stránku je zase dobře, že můžeš jít zachvilku na nový Ket a nemusíš znova stimulovat a zbytečně to tím protahovat ![]()
No uvidím co bude do neděle buď to teda dostanu a nebo nedostanu
zatím se cítím úplně normálně jen mě ode dne zákroku pobolívá podbřišek ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď