Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarmila 2 Tady se můžeš mrknout
http://www.gest.cz/…_ivf_ivf.php?…
Tybrdos husty.Aten Ket jeste hustci.Nooo …juknu jeste na jine cenniky.
@jarmila 2 v soukromych CARech to bude vsude dost podobne. Ve statnim se plati minimum.
@jarmila 2 A ty jsi z Prahy, nebo se rozhoduješ i pro CAR z jiného města?
@Kyslíková Ja too…jezdim z Nymburska do Prahy do prace tak Proto Praha.Ale kdyby jsem se mela rozhodovat pro mimoPrahu tak bych brala Reptomedu.
@Kyslíková ahoj jak se mas? Co ja k pokracujes?:-)
Tybrdo, chtela bych PK a HA a chtela jsem znovu do Motola jo.
Kukla na jejich cenik jo a za PK chteji 5000,– a za HA snad tusim 2500,– jo no to uz bych tam nechala 7500,– a to je statni. Navic je tam genetika spojena s CAR a tak ti naproti v cekarne pobihaji a pisti mrnousove.No nic moc kdyz se snazis a nedari se.Ti snad zkudim po dliuhe uvaze ten GEST a pak kdyztak uvidim. Helet co jsem slysela DR. Polakova od nekud presla ne? Jsem o ni slysela jeste od jinud nevim ake odkud.
@jarmila 2 ahoj! Ja cekam na menzes-polkla jsem naraz 6 utrogestanu na doporuceni doktorky a cekam az to neco udela. Pak zacnu pichat injekce.
MUDr. Polakova delala driv v Podoli. Rikal mi to muj gynekolog, kdyz mi psal doporuceni.
@Kyslíková Aha ja vedela, ze jsem to meno nekde slysela.:-)Aha tak ty jsi to neto jeste..ja taky ne.:-)zatim…No ja doufam ze nedostanu a pujdeme. Helet a vysvetlily vam vsechcno co a jak bude, ja pichat injekce a tak? Ja se informuji vis proc? Jelikoz co ctu obcas v diskuzy te minule jako radeji myzi do Motola nrbo se rozciluji nad chovanim Dr. a tak.Nebo si mysliz, ze to spis je tou dotycnou.:-)Zmas to.Zase je to z roku 2011a mohlo se tam treba jen neco dit. ![]()
@jarmila 2 Jo, vždycky mi všechno řeknou, když mě něco zajímá, tak se zeptám a vysvětlí mi to ještě jednou. První injekci mi píchnou v CARu a ukážou mi jak na to a další už budu píchat sama. Z toho strach nemám. Mám objednané pera, to nic nebude ![]()
@Kyslíková já jsem koukala a on ten IS CAre je dokonce docela drahej. Hlavně mi vadí, že tam člověk skládá tu zálohu 15000,–.
Já třeba počítám třeba zatím s PK, mražením a léky a to uřčo za 15000,–nebude a najednou dát 15000,–jak zálohu. No nevím muž říkal, že žádné takhle vysoké zálohy skládat nebude. Noo..
@jarmila 2 IVF bude vždycky drahá záležitost, nedá se nic dělat
Jinak jsem dneska dostala MS, tak už se to rozhýbe ![]()
@Kyslíková Suprrr…
No neni jeden z nejdražších tak je to ok, ale mi pujdem asi do Gennetu uvidíme noo.,,ješte mám čas koukám se rozhodnout, jelikož mi Dr. včera zdělila boreliozu. takže prvotní vec je ji přeléčit a to dobře. noo… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.