Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jana2587 Jsem 8tyden. Ale je mi desne spatne, zvracim a mam velky problem abych do sebe dostala nejake jidlo. Zhubla jsem 2 kila. Jeste ze se manzel o me stara. ![]()
@ilca2014 tak to je dobre, ze o tebe pecuje.me zaclo byt blbe jako hodne az kolem toho osmeho, driv to jeste slo. a kor ty, kdyz cekas dvojcatka. lituju te, ze blinkas, ja nastesti neblinkala a uplne me to taky stacilo. a blbe mi bylo jeste v 19tt ![]()
@Jana2587 Nestras me ja doufam ze se to zlepsi. I kdyz doktorka rikala ze kdyz mi je spatne ze je to dobre znameni.
Tak nevim co si o tom mam myslet.
@ilca2014 taky mi to rikali
me kdyz bylo jeden den dobre, tak mi to chybelo a bala se
jen si to uzivej to blinkani
a neboj, po 12tt se to urcite zmirni.
@ilca2014 Me jeste nijak blivno neni, mam porad hrozny chute, ale jsem porad unavena
Super, ze je vse v poradku ![]()
@Petka.84 S unavou take bojuji, hodne spim ale myslim ze jsem ovlivnena prasky. No a nebo je to tim ze je mi blbe a chvile kdy si mohu odpocinout je jenkdyz spim. Kazdopadne prospim pulku dne. Potrebovala bych aby nekdo uklidil v baraku mam peknej binec!
@ilca2014 Bud v klidy, binec ti neutece, jen hezky odpocivej
Neni divu, ze jsi unavena, spis za tri
Snazim se bezne fungovat, jakoze v 8 vstanu, dam snidani, uvarim obed a pofackuju to zakladni. Do zadnych velkych veci se nehrnu ![]()
Ahoj holky nemate nektera zkusenosti s pichanim Fraxiparinu. Ja si ho musim pichat kazdy den do bricha. Posledni dobou se mi casto delaji boulicky v miste v pichu. Na pohmat me to boli a nevim jestli je to normalni reakce.
@ilca2014 Ahojda, s timhle primo nee, ale nemas v jehle vzduch. bublinky? Jinak me se boulicky delaly pri stimulaci ![]()
Ahojky holky tak jsem po revizi delohy, dneska jsem zacla masivne krvacet a slo to i se sliznici ![]()
@Mišulka86 ach jo, to je mi lito
je lepsi kdyz to nevyjde vubec nez takhle
ale na druhou stranu taky lepsi, ze se to nestalo dyl.moc me to mrzi Miso, drz se
vim, ze slova jsou ted kratka, tak alespon
@Mišulka86 I me je to moc lito
Das se trosku dohromady a zkusite to znova…drz se ![]()
@Mišulka86 Je mi to líto
, začátky jsou tak nejisté. Drž se holka a naber brzy sílu jít do dalšího pokusu. Hlavní je to nevzdat.
Dekuju holky za podporu.Neni to lehke to prekpusnout…budu muset chvili nabrat silu na dalsi IVF. Nejhorsi je nevedet proc to tak dopadlo…jestli to byl jen chybny vyvoj nebo jestli jsem za to mohla nejak ja treba ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.