Sanus 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
17.4.14 22:42

Jooo Jani, zavadim dva 3× denne. Pripadam si strasne otekla, mimo jine :-( Budu rada, az ho budu moct vyradit ;-) Vim, ze jsou leky k temhle zakrokum potreba, ale to se pak clovek nestiha divit, co se mu s telem deje a co za to vlastne muze :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
20.4.14 20:46

Kocky, co noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.4.14 08:49

@Petka.84 Zatim nic extra…porad cekam. Bricho me poboliva jak pred MS.Ted jsem tri dny odpocivala min, pritel mel narozky, tak jsem delala aspon jednohubky a obcas posedela na zahrade. A co ty? Nejake zmeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
21.4.14 09:27

@Mišulka86 Zmeny tak nejak zadny :-( Funguju uz normalne, samozrejme se vic setrim. Jinak, byt jsem Jance slibila 10 dni, prisel za mnou muj drahy s tim, ze pani doktorka rikala, ze paty den uz na testu neco bude a ze prosim, prosim :-D Tak jsem mu udelala radost, udelala test a mame tam dusika :-D Ale jako vyhru to rozhodne neberu, zkusim to jeste jednou v ten 10 den ;-)
Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.4.14 10:32

@Petka.84 No tak gratulace :kytka: To vypada nadejne.Tak to ja jeste vydrzela netestovat…ale asi zitra zkusim.No citim se utahane…Ted zas trosku vic odpocivam, ale jinak priznaky asi zadny…zadny tlaky necitim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
21.4.14 10:47

@Mišulka86 Urcite to nadeje je, ale vyhrano neni…zkusim to jeste 10 den ;-) Jinak u me porad stejny, prsa boli, bricho a zada sem tam popichne. Vecer nemuzu spat, brzy rano poustim vencit kocoura a uz neusnu, pritom jsem hrozny spac :-( Tobe drzim palec, at to vyjde a urco dej hned vedet! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
21.4.14 14:46

@Petka.84 To vypada nadejne! Ja mela dusika az 9 den a dve viditelne carky az 11 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
21.4.14 14:51

Jinak holky ja jsem zkoncila na neschopence zacla jsem trochu krvacet, nastesi opravdu malinko, doktorka mi rekla ze je to jak se tam zahnizduji. Stejne jsem utahana a v praci jsem uz nemohla vydrzet. Jsem ospala a zaledek si dela co chce. Je mi na zvraceni ale nezvracim. Mam hlad ale kdyz vidim jidlo tak se v nem porejpu. Chute mam take rozhozeny :think: Asi je lepsi ze jsem v klidu doma. A co vy ani nevim nechali jste si napsat neschopenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
21.4.14 14:58

@ilca2014 Ahojda, nadeji mame, ale jak rikam, jistota to neni. Zkusime testnout jeste pozdeji. No u me stale plati, ze kiuknu na lednicku a sezrala bych ji zevnitr i z venku, ted se pridala i unava :-( Co se penez tyce, neni to na neschopence zadna hitparada, co si budeme povidat. Jsem doma uz od prvni injekce, v praci bych to nedavala. Je dobre, ze jsi zustala doma, budes vic v klidu a v pohode a prckove se muzou pekne zabydlovat :-D Jinak mas vse v poradku? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
21.4.14 15:10

@Petka.84 Ja jdu na kontrolu do Sanusu ve ctvrtek. To by melo probehnout mereni a hlavne kontrola srdicek. Ja jen zatim vim od me gynekolozky ze jsou tam dve a ze tam proste jsou. Ona zatim nic jineho nezkoumala zamerila se jen na tu kontrolu proc krvacim. Takzr ve ctvrtek se dozvim vic. Kontrol se od jistych chvil dost bojim. Takze ctvrtek bude narocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
21.4.14 15:15

@ilca2014 Ja vim, ze jednoduche to urcite neni, ale neboj se nic a nestresuj, to nepomaha… Po tom vsem uz musime mit stesti a vyjit to musi ;-) My jdeme az za tyden v utery na krev, ale hrozne rada bych mela jistotu uz driv…
Niceho se neboj, hlavu vzhuru. Hezky odpocivej, bude to dobry :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
22.4.14 09:09

Ahojky holky, tak dneska rano jsem konecne testla…a musim rict, ze prvne v zivote jsem tam konecnw videla slabouckou druhou carku :potlesk: je to zatim spis takovej duch tak zkusim testnout jeste treba v patek. Snad uz bude jen silit (honem to zaklepat -tuk, tuk, tuk).
Tak obrovskej strach jsem mela co tam objevim…ted se budu strachovat asi do kazde kontroly…hlavne donosit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
22.4.14 09:23

@Mišulka86 Tak supeeeer! Gratulace :hug: Ted uz jen, uby nam ta nase dalnice silila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
22.4.14 13:58

Teda holky, to jsou super zprávy :dance: gratuluju :kytka: jaro je úspěšný :dance: :)
já byla dneska na kontrole, sliznice je krásně narostlá a v neděli KET. doufám, že to prcek zvládne :) budou volat v sobotu jak to vypadá s tim rozmrazením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
22.4.14 21:04

@Jana2587 no tak to je skvele, ze uz ma mimi pripravenou postylku ;) Urcite rozmrazeni zvladne a budeme mit dalnice vsechny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.