Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišulka86 Bolelo to? Hlavne lehni, ani se nehni a drzte se! Neboj, bude to dobry ![]()
@Petka.84 Peti tak to je naprosto super, to je téměř jasný, když to nevyjde teď, tak vyjde KET
ale to by bylo, aby nebylo teď ![]()
já furt nic ![]()
@Petka.84 No docela i jo. Lezela tam se mnou jeste jedna skecna a taky rikala, ze teda to dost citila. Ale hlavni je, ze uz to mame za sebou.
Peto a kolik si budes nechavat zavest embryjek?
Jani neboj, urcite se ti to blizi
Jen vydrzet ![]()
@Mišulka86 no už snad, každý večer ty záda bolej úplně k nevydržení
jinak mě to taky jednou hrozně bolelo, nemohl najít čípek
![]()
@Jana2587 Jani, ja kdyz uz nevedela jak na to, aby to prislo, dala jsem si dvojku cervenyho a do rana to bylo
Ale nevim, jestli zobes tabletky, nebude to asi ta spravna volba ![]()
@Mišulka86 To snad ani nestras
Jak dlouho jsi tam lezela?
My si nechavame zavest dve, pokud to dobre dopadne a budou dvojcatka, mame uz klidek na cely zivot
Mudr., ale rikal, ze by nedaval ty uplne nejlepsi, ze by bylo lepsi dat ty dve, co jsou hned potom, tak nevim ![]()
Jak se citis?
@Jana2587 no u me si potreboval ten cipek chytnout a natocit…prej to trochu stipne…o stipnuti mam teda jinpu predstavu, ale clovek vydrzi vsechno.
A zkousis na to horkou vodu? Ono stejne to prijde az to bude v te spravne fazi.Ono se takhle radi dobre, ale stejne ti to asi moc nepomuze…Verila bych tomu agolutinu ![]()
@Petka.84 Peto ja jsem po zakroku lezela dve hodky, jinak samotny zakrok je tak na 5 minut, ani ne.Pak budes lezet s nastavenou posteli tak, abys mela zadek vys nez telo a je zakazano si sedat. Chvili clovek citi, jak se mu tam stourali, ale ted uz je to v pohode. Rozhodne se to da vydrzet a brzo to odezni ![]()
Ja nevin jak bych se rozhodovala, kdybych mela na vyber, trosku bych z dvojcat mela strach…ale vim, ze jestli prekrocim dva pokusy tak pak do tech dvou taky pujdu ![]()
@Mišulka86 Diky za info
Zadny dalsi pokus mit nebudes, tohle se ti urcite ujme ![]()
Ja bych byla za dvojcatka uplne nejstastnejsi. Co se vychovy tyce, tak si myslim, ze to zmaknem. Dluhy nemame, tak s uzivenim snad taky nebude problem. Hlavne, aby se zadarilo ![]()
Holky, červený jsem už měla v tejdnu, ale vždycky mě po něm pálí hrozně žáha, tak už se mi do něj moc nechce. jinak horkou vanu dávám každej den. jinak zatim ještě nic neberu, tak asi to víno ještě zkusim
ale doufám, že ten Agolutin to tam nějak aspoň chystá ![]()
jinak Míšo s tim čípkem. ono to vážně někdy zabolí, kolikrát jsem trpěla i při IUI. vždycky když mě IUI dělala embryoložka Zadrobílková, tak ta byla úžasná, opravdu šla pomalu, aby to nebolelo.
Péti při dvou je větší šance, že se aspoň jedno chytí
ale zase je dobrý zvážit i to, aby si měla případně hrazenej i čtvrtej pokus
,ale vy budete mít hodně mrážáčků, tak se to určitě povede ![]()
@Jana2587 Ja vim, ten pocet pokusu je na palici
Clovek ma byt v klidu a nestresovat se, pritom je streslej limitem
Nevis, proc pri dvou embryich nechteji davat dva blastiky, ale ty dalsi?
@Petka.84 to nevim
slyšim to i poprvé
mě dávali dvě osmibuňky a jedna se chytla ![]()
@Jana2587 ja to prave taky nechapu, musim se zeptat, az tam budu zitra volat. Logicky je prece lepsi dat ty nejkvalitnejsi…Samozrejme doktorum verim, ale zajima me to ![]()
@Petka.84 Ahoj ja jsem si nechala take zavest dve. A ted v tydnu mi potvrdili z krve pozitivni test
Tak preji nejen tobe ale vsem holkam aby si vyslechli tu krasnou zpravu od sestricek ze test je pozitivni.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.