Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petka.84 ty myslíš asi PICSI. u nás PICSI dělají asi úplně minimálně a ten monitoring, to je pro mě novinka
určitě si to špatně nenapsala ![]()
Tak o PICSI jsem cetla tady na emiminu, ale nenabidli nam to a ani se nezminovali…a o monitoringu nam taky nic nerekli…treba to udelaj automaticky kdyz to bude treba a pak ti nauctujou…tezko rict
asi dneska neusnu…bude to napinavy jak to dopadne.
@Mišulka86 Tak je mozny, ze ti to nabidnou az zitra. Zadny neusnu! Sup do perin a spat, at jsi zitra fit ![]()
@Mišulka86 přesně tak, buď v klidu.tak jako tak věděj co dělaj ne ![]()
Holky tak uz to mam za sebou…trosku me to boli, ale uz jsem doma a odpocivam…vajicek bylo 17, tak doufam, ze z toho neco bude…a asi ve sobotu transfer.
@Mišulka86 tak gratulace
počet je super
hlavně hodně pij a bolet to přestane ![]()
@Mišulka86 Tak to je super, budes jich mit hafo na vyber
Hezky odpocivej, at mas na sobotu silu
Mate si volat, jak to vypada?
@Petka.84 no bud mi budou zitra volat oni nebo si mam pak zkusit zavolat po 12 sama. Doufam, ze nam neco zbude do mrazacku, bylo by to fajn
Odpocivam poctive, partner o me pecuje. A jak ty se tesis na zitra?
@Mišulka86 Z takovyhle davky Vam urco neco zbude na nanucky
Ani nevim, spis uz to chci mit brzo za sebou
U Vas je problem u tebe, nebo u partnera? Treba mrazacky ani nebudete potrebovat ![]()
@Petka.84 U nas je problem u partnera.No bylo by to krasny, kdyby to nebylo treba ale nechci si im moc lamat hlavu, tak se to snazim brat strizlive…a kdyz by se to nahodou povedlo tak nam treba mrazacky zustanou na druhe mimi ![]()
Neboj, zitrek utece…pro me bylo nejhorsi cekat na luzku az me vezmou…Na sal me vzali az kole pul desate…takze des.Pak uz to slo rychle ![]()
@Mišulka86 To jsi cakala dve hodiny, nez te vzali na sal? To je des teda
Nechame se vsecky prekvapit, jak dopadneme. Nejak to tu hromadne urcite zmaknem ![]()
@Mišulka86 Gratuluji 17 vajicek je opravdu uspech. Tak ted aby se jich co nejvic oplodnilo a to nejlepsi bylo u tebe.
@Petka.84 Docitam diskuzi a pokud to chapu dobre jdes zitra na odber. Ja chodim take do Pardubic. Prekvapujeme me ze nektere holky tak dlouho cekaji na zakrok. Ja jsem maximalne cekala 15 minut. Vetsinou musim uznat ze to maji dobre naplanovane. Kazdopadne drzim pesti.
@ilca2014 Ahojda, ja doufam, ze v Pardubicich nebudeme cekat tak dlouho, jinak me to asi sezere ![]()
Jj, zitra odber, jsem zvedava, kolik jich bude a zda dorostla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.