Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky jak se vam vedlo pichani cetrotide? Asi jsem antitalent a vzdycky se mi tam dostane vzduch…a jak sem ho dostavala ven tak malicke mnozstvi leku mi vyslo ven i s tim vzduchem…pripadam si jak tele
Modlim se aby mi to udrzelo ty vajicka kde ma…
@Mišulka86 neboj,maličko vystříknout určitě může, taky jsem to tak měla ![]()
@Mišulka86 To si myslim nevadi
Taky jsem talent a mam tam vzdycky vzduch
Gonal v peru je v poho, ale klasicky injekce, to stoji za to ![]()
Holky tak dekuju za podporu, snad se bojim zbytecne. Zitra me ceka dalsi Utz.Snad pak budu klidnejsi.
My jsme z UTZ prave prijeli. Odpoledne volam pro vysledky a ctvrtek, nebo patek odber vajicek ![]()
@Jana2587 Nejak pomalu mi rostou vajicka, tak mi odebirali jeste krev, jestli stihnou dorust a je vse o. k. ![]()
@Petka.84 tak gratulace
a ty si měla jen dva UTZ ne? kolik si spotřebovala Gonalu? a kolik denně pícháš?
@Jana2587 UTZ jsem mela tri, dnes byl posledni. Gonaly jsem mela 2×900 a mela jsem docela kliku, protoze v kazdem bylo vic, nez 900, takze uz jsme dalsi pero nepotrebovali
Od nedele do utery jsme pichali 250, pak mi to snizila na 225 a v sobotu to dr.zase zvysil na 250, protoze se jim moc nechtelo rust. Dnes mi sestricka napichla 3×75 a konec. Zitra rano pichame jeste cetrotide, vecer pengryl ![]()
Jak probiha odsati vajicek? Je mi jasny, ze v narkoze a dve hodky si polezim… Ale co a jak kolem a kolem, to nevim. Jestli treba pak nebudu krvacet, nebo spinit a tak
Je to pro nas premiera ![]()
@Petka.84 Tak to gratuluju.Ja jdu na odsavani uz ve stredu…takze si uziju volnicko zitra doma a ve stredu rano nastup…pak prodlouzena kultivace.To bude dlouha doba, hlavne aby se dobre vyvyjeli a zbylo neco do mrazacku.
@Petka.84 @Mišulka86 tak to holky budete čekatelky spolu ![]()
jinak Péti, si myslím, že ti rostli normálně. teda soudim podle sebe, mě nikdo nic neříkal, že by rostli pomaleji a měla jsem 2× 900 a 1× 450 a taky tři ultrazvuky.nebo aby ten hradeckej sanus něco nezanedbával.
jinak odsátí vajíček. převlíkneš se do andělíčka, uložej tě do postele na dospávacím pokoji, daj ti časopis a budeš čekat až přijdeš na řadu, jednou jsem čekala i hodinu a půl. no a pak budeš půl hodinky spát a pak to je jak snášíš narkozu, jak se z toho rychle probudíš úplně a nebude se ti motat hlava.pak si dojdeš na záchod, oblíknout a partner tě vyzvedne a domů
jinak já poprvé krvácela, museli mi dát tamponádu, pak jsem špinila asi dva dny.ale podruhé a potřetí ani ťuk. takže je to asi jak u koho a jak kdy.
@Jana2587 Diky za info
Sestricky jsou sice hrozne prijemny a pohodovy, ale ja kdyz se na neco takovyho ptam, pripadam si jak „vomastek“ ![]()
Tak nevim, jestli v tom ted trosku nemam binec, ty chodis do HK, nebo do Pardubic?
Jinak taky gratulace, to jsme prakticky cekatelky skoro vsichni tri ![]()
@Jana2587 Jani tak takovej popis jsem taky potrebovala, aspon vim do ceho jdu.Pro me to bude uplne prvni narkoza tak jsem na to zvedava.
Peto a jak to zatim snasis tu pripravu? Ja si zatim asi moc nepripoustim, jak moc to muze ovlivnit muj zivot. Zatim to beru jako chripku ![]()
@Mišulka86 Kocko, ty jezdis do HK, nebo do Pardubic? Kdy vyrazis na odsati? Tak chripku ti neskutecne zavidim
Ja to zvladam celkem v poho, uzivam si odpocinek
Diky tomu, ze ma milovana polovicka je, jaka je, absolutne nestresuju
Ale to vis, nervozita nekde hluboko ve me hloda a hloda. Hrozne se tesime, tak snad to vyjde ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď