Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky jak se vam vedlo pichani cetrotide? Asi jsem antitalent a vzdycky se mi tam dostane vzduch…a jak sem ho dostavala ven tak malicke mnozstvi leku mi vyslo ven i s tim vzduchem…pripadam si jak tele
Modlim se aby mi to udrzelo ty vajicka kde ma…
@Mišulka86 neboj,maličko vystříknout určitě může, taky jsem to tak měla ![]()
@Mišulka86 To si myslim nevadi
Taky jsem talent a mam tam vzdycky vzduch
Gonal v peru je v poho, ale klasicky injekce, to stoji za to ![]()
Holky tak dekuju za podporu, snad se bojim zbytecne. Zitra me ceka dalsi Utz.Snad pak budu klidnejsi.
My jsme z UTZ prave prijeli. Odpoledne volam pro vysledky a ctvrtek, nebo patek odber vajicek ![]()
@Jana2587 Nejak pomalu mi rostou vajicka, tak mi odebirali jeste krev, jestli stihnou dorust a je vse o. k. ![]()
@Petka.84 tak gratulace
a ty si měla jen dva UTZ ne? kolik si spotřebovala Gonalu? a kolik denně pícháš?
@Jana2587 UTZ jsem mela tri, dnes byl posledni. Gonaly jsem mela 2×900 a mela jsem docela kliku, protoze v kazdem bylo vic, nez 900, takze uz jsme dalsi pero nepotrebovali
Od nedele do utery jsme pichali 250, pak mi to snizila na 225 a v sobotu to dr.zase zvysil na 250, protoze se jim moc nechtelo rust. Dnes mi sestricka napichla 3×75 a konec. Zitra rano pichame jeste cetrotide, vecer pengryl ![]()
Jak probiha odsati vajicek? Je mi jasny, ze v narkoze a dve hodky si polezim… Ale co a jak kolem a kolem, to nevim. Jestli treba pak nebudu krvacet, nebo spinit a tak
Je to pro nas premiera ![]()
@Petka.84 Tak to gratuluju.Ja jdu na odsavani uz ve stredu…takze si uziju volnicko zitra doma a ve stredu rano nastup…pak prodlouzena kultivace.To bude dlouha doba, hlavne aby se dobre vyvyjeli a zbylo neco do mrazacku.
@Petka.84 @Mišulka86 tak to holky budete čekatelky spolu ![]()
jinak Péti, si myslím, že ti rostli normálně. teda soudim podle sebe, mě nikdo nic neříkal, že by rostli pomaleji a měla jsem 2× 900 a 1× 450 a taky tři ultrazvuky.nebo aby ten hradeckej sanus něco nezanedbával.
jinak odsátí vajíček. převlíkneš se do andělíčka, uložej tě do postele na dospávacím pokoji, daj ti časopis a budeš čekat až přijdeš na řadu, jednou jsem čekala i hodinu a půl. no a pak budeš půl hodinky spát a pak to je jak snášíš narkozu, jak se z toho rychle probudíš úplně a nebude se ti motat hlava.pak si dojdeš na záchod, oblíknout a partner tě vyzvedne a domů
jinak já poprvé krvácela, museli mi dát tamponádu, pak jsem špinila asi dva dny.ale podruhé a potřetí ani ťuk. takže je to asi jak u koho a jak kdy.
@Jana2587 Diky za info
Sestricky jsou sice hrozne prijemny a pohodovy, ale ja kdyz se na neco takovyho ptam, pripadam si jak „vomastek“ ![]()
Tak nevim, jestli v tom ted trosku nemam binec, ty chodis do HK, nebo do Pardubic?
Jinak taky gratulace, to jsme prakticky cekatelky skoro vsichni tri ![]()
@Jana2587 Jani tak takovej popis jsem taky potrebovala, aspon vim do ceho jdu.Pro me to bude uplne prvni narkoza tak jsem na to zvedava.
Peto a jak to zatim snasis tu pripravu? Ja si zatim asi moc nepripoustim, jak moc to muze ovlivnit muj zivot. Zatim to beru jako chripku ![]()
@Mišulka86 Kocko, ty jezdis do HK, nebo do Pardubic? Kdy vyrazis na odsati? Tak chripku ti neskutecne zavidim
Ja to zvladam celkem v poho, uzivam si odpocinek
Diky tomu, ze ma milovana polovicka je, jaka je, absolutne nestresuju
Ale to vis, nervozita nekde hluboko ve me hloda a hloda. Hrozne se tesime, tak snad to vyjde ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.