Sanus 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
628
9.4.14 20:33

@Petka.84 Nejtezsi obdobi je za tebou ta stimulace da telu zabrat. Me se tedy obrovsky ulevilo kdyz uz jsem sla tenkrat na odber a narkoza byla dobra alespon jsem si poctive odpocinula. :D Ke komu vlastne chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.4.14 20:52

@ilca2014 Stimulaci jsem snasela v pohode. Byla jsem od zacatku na neschopence, takze bez problemu. Narkozy, ani odberu se nebojim. Spis se bojim kvality vajicek. U nas je sice problem u partnera, ale moc mi nechteli rust, tak nevim, jestli budou kvalitni, dorostly a bude jich dost. Chodime k Mudr. Novotne, je super. V sobotu jsme byli na kontrole u MUDr. Vodicky a ten se jevil taky v poho. Prijemnej, ochotnej ;-) A ty chodis ke komu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
10.4.14 10:50

Holky tak mrazacky nebudou :( Zrala byla jen dve a jen jedno se oplodnilo..Tak zitra mam volat zas a v sobotu snad transfer. Snad bude uspesne aspon to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.4.14 11:18

@Mišulka86 To je mi lito :-( To jedno bude urco silny a chyti se ;-) Ja uz to mam taky za sebou, odsavali jich 14, zitra uvidime ;-) Drzim palec, at ti to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
10.4.14 11:30

@Petka.84 Dekuju Peto, holt nic nezmuzu…jen cekat.Tak to mas taky krasny pocet, urcite na tom budes lip jak ja. Hlavne ze je to za nama a ted jen cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
10.4.14 14:31

@Mišulka86 Míšo to mě mrzí :hug: a ty máš taky PCO? je to totiž takový divný, že máme takhle hodně vajec, ale nezralých :roll: ale neboj, to jedno bude velkej bojovník :hug:
@Petka.84 Péti taky super počet :dance: tak odpočívej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
10.4.14 14:51

@Jana2587 taky mam PCO…nebo aspon mi rikali, ze to na to vypada…Ty jsi taky nemela zrala vajicka? Ja si osobne myslim, ze mi vajicka dozravaj ve vetsich folikulech, nez si doktor mysli…Tenkrat jak zjistoval ovulaci, tak rikal, za tak za tri dny a ja si myslim (a i podle MS) jsem ji mela dyl, coz by znamenalo, ze mi ten folikul jeste rostl. Ale treba to na to vliv nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
10.4.14 14:58

@Mišulka86 jo jo Míšo, já měla při prvním pokusu 25 vajíček, z toho zralých 9 a zbylo do ET jen jedno. při druhém pokusu bylo vajec 22,zralých 11 a zbyla dvě. teď vajec 17 a zbyla tři. a když to tak vezmu, tak teď mi zbylo vlastně ještě jeden do mrazu a to jsem měla nejmenší denní dávky,150 ráno a 150 večer. při prvním pokusu když mi zbylo jen to jedno tak jsem píchala 200 ráno a 200 večer. tak jestli nemá vliv todle :nevim: a jak ty říkáš, asi potřebujou víc času :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
10.4.14 15:07

@Jana2587 tak ja mela ted 200 rano a 100 vecer, pak mi to upravil 150 na 150.No asi jsem se radovala predcasne, ze mi zbyde neco do zasoby…ted mam strach, aby to jedno vubec do ET vydrzelo :zed: clovek je holt bezmocny. Musime doufat ze to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
10.4.14 15:11

@Mišulka86 neboj,bude to silný embryjko :) ono je každý pokus originál, nikdy to nebude stejný. kdyby to úplnou náhodou nevyšlo, tak přiště to uděláte jinak a bude to určitě lepší. ale teď se opravdu ničeho neboj, prckoj věř, že to dá a on to dá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
10.4.14 15:38

@Jana2587 dekuju :hug: ostatne nic jinyho nam nezbyva nez verit…Ja se dalsich pokusu nebojim…spis mam strach, aby jsme na to meli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
10.4.14 15:57

@Mišulka86 no,to jo teda. znám lidi, který do toho dali přes půl milionu a nic :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
10.4.14 16:11

@Jana2587 ani nestras :zed: Tolik teda fakt nemam :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
10.4.14 16:18

@Mišulka86 to teda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.4.14 16:32

Holky, to snad ani nestraste s tema korunama :-( Doted jsem chrnela, jsem jak kdyz me vezme palici po hlave a bricho boli :-( Dnes me ale mile prekvapil partneruv SPG, vsecky hodnoty byly lehce nad prumerem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.