Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petka.84 Tak to je super, gratuluju
urcite se chytnou. No ja ani nevim jak se citim, obcas poboliva bricho jako bych to mela dostat.Pres den je to dobre ale v noci me napadaji negativni myslenky, porad se je snazim zahnat.
@Mišulka86 Negativnima myslenkama se nestresuj, vyjde to, uvidis
Jak se peres s cekanim? Asi to bude nekonecny ![]()
@Petka.84 No utika to pomalu…furt pocitam dny jestli by se uz nedalo testovat
Pres den jsem na netu, cucim na telku nebo si ctu a hlavne lezim…Snad to brzo utece a bude to mit stastny konec
@Mišulka86 Taky ctu, cucim na TV, net mam v mobilu stale. Jsem dnes po transferu a uz to neutika
Kdy chces zkusit testik?
@Petka.84 No to nejsem jeste uplne rozhodnuta…cetla jsem, ze nekdo zkousel uz 7 den po transferu, nekdo 9…zkusim vydrzet co nejdele ![]()
@Mišulka86 My jsme se bavili o tom, ze se to da zjistit brzy, nekdy i 5 den po transferu. Janca doporucovala pockat do desateho dne. Jsem zvedava, jak dlouho vydrzime ![]()
@Petka.84 no já beru ten Estrofem na sliznici, v úterý jedu na UTZ jak vyrostla ![]()
holky, určitě vydržte netestovat, když by tam byla jen jedna, tak budete zklamaný, když dvě tak jasný
ale po desátém dnu to je jistější. a radši netestovat vůbec, já měla 15.den 116 jednotek, tak kdybych testovala desátej den tak by tam nic nebylo a byla bych zklamaná…každýmu hcg roste jinak.
@Jana2587 Jj, ja vim, urcite do toho nepujdu 5.den,vydrzim do 10 dne
Ale netestovat, to nevim
Jani, neboj se nic, ona holka vyroste ![]()
@Petka.84 děkuju Péti, já se spíš bojim toho rozmrazení
já se sliznici problém snad ani nikdy neměla.
s tim testováním, většinou desátej den je už jasno, ale já z mojí zkušenosti testovat radši ani nebudu. mě to hcg vůbec nějak pomalu rostlo, nakonec bylo všechno ok
a i jsem si myslela, že když do desátýho dne se nedostaví nějaký krvácení, že je vyhráno. teď jsem začla špinit až 13.den,před tím už 9.den
holky nic není napsaný, na nic nevěřte, jen si to užívejte a myslete na to, že tam prcek prostě je ![]()
@Jana2587 Jani ja mam zas strach netestovat vubec…prijit pak na krev a odchazet s negativnim vysledkem…to se s tim radsi vyrovnam doma o samote…
Tak uz ti to ted zacne taky utikat vid?
@Jana2587 No Jani, taky si rikam, ze bych nektere diskuze tady mela prestat cist
clovek akorat zbytecne moc premysli a srovnava…Lepsi nevedet a verit…Snad bude vse ok. A kdyz ne, tak to byl zkusebni pokus a dalsi uz treba vyjde i kdyz to zni hrozne. Nakoupim pak chlapovi nove vitaminky a zkusime to znovu. ![]()
@Mišulka86 přesně Míšo, lepší je nečíst nic, to se člověk něco dočte a přemýšlí a je to ![]()
jojo, už to zase začne, ale nějak to zatim ještě neřešim ![]()
A jinak s tim testováním úplně chápu, ale dřív jak 10.den ať vás to ani nenapadne
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.