Sanus 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
15.4.14 13:49

@Petka.84 Tak to je super, gratuluju :kytka: urcite se chytnou. No ja ani nevim jak se citim, obcas poboliva bricho jako bych to mela dostat.Pres den je to dobre ale v noci me napadaji negativni myslenky, porad se je snazim zahnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.4.14 14:06

@Mišulka86 Negativnima myslenkama se nestresuj, vyjde to, uvidis :palec: Jak se peres s cekanim? Asi to bude nekonecny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
15.4.14 14:24

@Petka.84 No utika to pomalu…furt pocitam dny jestli by se uz nedalo testovat :think: Pres den jsem na netu, cucim na telku nebo si ctu a hlavne lezim…Snad to brzo utece a bude to mit stastny konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.4.14 14:26

@Mišulka86 Taky ctu, cucim na TV, net mam v mobilu stale. Jsem dnes po transferu a uz to neutika :-( Kdy chces zkusit testik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
15.4.14 14:55

@Petka.84 No to nejsem jeste uplne rozhodnuta…cetla jsem, ze nekdo zkousel uz 7 den po transferu, nekdo 9…zkusim vydrzet co nejdele :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
15.4.14 14:58

@Petka.84 :potlesk: gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.4.14 15:01

@Jana2587 Dekujeme;-) Jak jsi na tom ty? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.4.14 15:03

@Mišulka86 My jsme se bavili o tom, ze se to da zjistit brzy, nekdy i 5 den po transferu. Janca doporucovala pockat do desateho dne. Jsem zvedava, jak dlouho vydrzime :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
15.4.14 15:09

@Petka.84 no já beru ten Estrofem na sliznici, v úterý jedu na UTZ jak vyrostla :)
holky, určitě vydržte netestovat, když by tam byla jen jedna, tak budete zklamaný, když dvě tak jasný :D ale po desátém dnu to je jistější. a radši netestovat vůbec, já měla 15.den 116 jednotek, tak kdybych testovala desátej den tak by tam nic nebylo a byla bych zklamaná…každýmu hcg roste jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.4.14 15:15

@Jana2587 Jj, ja vim, urcite do toho nepujdu 5.den,vydrzim do 10 dne ;-) Ale netestovat, to nevim :-)))) Jani, neboj se nic, ona holka vyroste ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
15.4.14 15:27

@Petka.84 děkuju Péti, já se spíš bojim toho rozmrazení :( já se sliznici problém snad ani nikdy neměla.
s tim testováním, většinou desátej den je už jasno, ale já z mojí zkušenosti testovat radši ani nebudu. mě to hcg vůbec nějak pomalu rostlo, nakonec bylo všechno ok :nevim: a i jsem si myslela, že když do desátýho dne se nedostaví nějaký krvácení, že je vyhráno. teď jsem začla špinit až 13.den,před tím už 9.den :cert: holky nic není napsaný, na nic nevěřte, jen si to užívejte a myslete na to, že tam prcek prostě je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
15.4.14 15:28

@Jana2587 Jani ja mam zas strach netestovat vubec…prijit pak na krev a odchazet s negativnim vysledkem…to se s tim radsi vyrovnam doma o samote…
Tak uz ti to ted zacne taky utikat vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
15.4.14 15:33

@Jana2587 No Jani, taky si rikam, ze bych nektere diskuze tady mela prestat cist :think: clovek akorat zbytecne moc premysli a srovnava…Lepsi nevedet a verit…Snad bude vse ok. A kdyz ne, tak to byl zkusebni pokus a dalsi uz treba vyjde i kdyz to zni hrozne. Nakoupim pak chlapovi nove vitaminky a zkusime to znovu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
15.4.14 15:49

@Mišulka86 přesně Míšo, lepší je nečíst nic, to se člověk něco dočte a přemýšlí a je to :cert:
jojo, už to zase začne, ale nějak to zatim ještě neřešim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
15.4.14 15:50

A jinak s tim testováním úplně chápu, ale dřív jak 10.den ať vás to ani nenapadne :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.