Sanus 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
15.4.14 16:33

@Jana2587 Jasny, deset dni a driv ani tuk ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
15.4.14 17:00

Holky to dáte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.4.14 17:22

@Jana2587 A ty s nama ;-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
15.4.14 17:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.4.14 11:41

Holky, co noveho? To lezeni me sezere :-( Nuda a jeste to neutika :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
17.4.14 12:09

@Petka.84 jen odpočívej :) já se teď vrátila z endokrinologie :( řekla mi, že neúspěchy i ten potrat může mít na svědomí moje štítná žláza, nikdy jsem problémy neměla a najednou tohle :( ale řekla, že do KETU klidně můžem jít, že když teda teď začnu brát prášky, tak to za tejden bude lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.4.14 12:32

@Jana2587 A na stitnou zlazu ti prisli az ted? Je to blby, ze takhle dlouho, ale zase alespon, ze na ni prisli a budou spis vedet jak dal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.4.14 12:57

Ahoj holky, ja dodrzju klid, obcas se projdu po zahrade, ale snazim se lezet.Ale je to opravdu dlouhe…furt se clovek pozoruje.
Peto jak se citis?
Jani jak ti na to prisli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.4.14 13:12

@Mišulka86 Je to fakt dlouhy :-( Obcas me tak nejak pichne a zatlaci v pupiku a dnes me festove boli prsa :-( Tak nevim, jestli je to dobre, nebo spatne. Jinak lezim, sem tam vylezu z pelechu, abych zmenila misto lezeni :-) Jak se citis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.4.14 13:34

@Petka.84 Peto o prsou mi nemluv :lol: Pricitam to tem hormonum co do sebe cpem…Taky me obcas boli bricho, hlavne kdyz treba stojim…nekdy citim tlaky a kdyz je pak necitim, tak me to akorat vydesi :roll: No a co ty hormony delaj s mou pleti…des…samej pupinek :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
17.4.14 13:42

@Petka.84 @Mišulka86 jojo holky, až teď, byla jsem na kontrole před čtyřmi roky a tam jsem měla všechno naprosto ok, takže i svolení otěhotnět. akorát jsem si měla zavolat jak jsem otěhotněla :zed: ale teď mě to nějak napadlo, že bych si tam měla asi taky zajít po tom všem.
holky píchání a všechno možný v břiše je normoš, něco se tam děje :lol: já mám teď pocit, že mě ten Estrofem dává zabrat víc než Puregon :roll: :D a hlavně mi ms skončila už v úterý, jen dva dny jsem to měla. jinak to mívám tejden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.4.14 13:58

@Mišulka86 S pleti tak nejak problem nemam. Jeden bedrich mi vyrasil v nose :-) Co beres za tabletky? Ja mam Utrous a predniston ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.4.14 14:02

@Jana2587 Tak ale hlavne, ze jsi tam zasla a vis ;-) Jen dva dny? Teda to nic moc na to, jak se paradila, nez prisla :-( Ale tak zase o to driv muzete jit na to, ne? Jj, hormony, to je radost. Vaze se vyhybam obloukem a mam pocit, ze v brise mi hnizdi fotbalovy tym :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
17.4.14 14:02

@Jana2587 Tak ale hlavne, ze jsi tam zasla a vis ;-) Jen dva dny? Teda to nic moc na to, jak se paradila, nez prisla :-( Ale tak zase o to driv muzete jit na to, ne? Jj, hormony, to je radost. Vaze se vyhybam obloukem a mam pocit, ze v brise mi hnizdi fotbalovy tym :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.4.14 14:12

@Jana2587 Jani tak to jsi to mela kratce…ale to nicemu nevadi. To je fajn, ze ti to zacnou ted lecit. No byla bych stastna kdyby se tam neco delo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.