Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petka.84 tak to budeme mít výsledky krásně po sobě
Dneska už jsem v klidu. Udělala jsem si dneska další test a čárka byla krásná. Tak to je snad vše v pořádku.
@Mišulka86 Ono asi zalezi na testiku. Ja jsem taky nevydrzela a testla. Carka byla krasna
Zitra jedeme k pritelovym rodicum, tak jsme chteli mit trosku jistotu, ze jim to muzeme rict
Jj, budeme to vedet hned po sobe a budeme mit i skoro stejny termin, pokud vse dopadne o. k. Ono to dopadne dobre, jak jsem rikala, musime verit ![]()
@Mišulka86 Prosim te, jeste dotaz… Jak ty to mas s praci? Budses se tam vracet, nebo zustanes doma? My to ted resime horem dolem a ja fakt nevim. Rada bych se do prace vratila, ale pritel s moji mamkou o tom nechteji ani slyset
Tak jsem takova na vazkach ![]()
@Petka.84 No já mám ohledně práce jasno…dvě hodiny za volantem každej den trávit nechci a ani se tam nijak extra netěším…lidi mě tam štvou, takže já chci zůstat v klidu doma. S tím že 5 000 měsíčně dám za benzín, tak si myslím, že na tom nebudu finančně o moc hůř. A nechci riskovat, že bych malému mohla ublížit. Sice to bude dlouhá doba a vycházky na 6 hodin je docela bída, ale bude se to muset zvládnout.
Už jsi si zkoušela vypočítat termín porodu, kdyby to šlo tak jak má? Mě to vychází na 31.12 až 5.1.
Už to chceš rodině oznamovat? U nás se taky budou ptát jak to dopadlo…ale mám strach, jestli to není dost brzy jim to takhle říkat ![]()
@Mišulka86 Ve me se to strasne tluce, vubec nevim, jak s tou praci
Ale asi bude lepsi byt doma v klidu, to mas pravdu
Ja vim, ze na oznamovani je brzy, ale jezdime k nim jednou za cas, protoze to mame daleko a jsme tam vzdy na noc. Vecer si dame vinecko a urcite jim bude divny, ze nepiju a nekourim, tak budeme muset s pravdou ven…
@Petka.84 Tak to jo
No u nás celá rodina ví, že jsme byli na umělém, tak to taky budeme muset říct.
Já jsem hlavně zvědavá, jestli mi ten rizikáč napíšou. Když nic jiného, tak aspoň ten první trimestr bych radši doma zůstala.
@Mišulka86 Asi zustanu taky doma. Holky rikaly, ze mudr. neschopenku nabizi, ale nenuti. Ja to mam obe cesty do prace na hodinu, slouzim 13-tky a vedouci se nechala slyset, ze pro me budou lepsi nocni, ze jsou klidnejsi
Ja nevim, akorat budou naprdnuty, ze neslouzim nocni… Navic nemame ani pauzu na jidlo a pres leto je zaprah, ze neni moznost se jit najist, porad nekdo prudi a na recepci mit jidlo nesmime
Zacinam se priklanet k tomu, ze asi fakt zustanu doma ![]()
@Petka.84 když to máš takhle, tak bych se vůbec nerozmýšlela…akorát budeš ve stresu a kdyby se nedej bože něco stalo, tak si to budeš akorát vyčítat…ještě budeš mít dostatek času na práci, život je dlouhej ![]()
@Mišulka86 Asi jo, asi se na to vykaslu a budu v klidu doma. Domluvim se s mudr., co ona na to a uvidime ![]()
@Petka.84 Ahoj ja byla mimoradne u sve doktorky jelikoz jsem zacla krvacet. Hned mi udelala utrazvuk a bylo videt ze tam jsou dve. Rozbrecela jsem se dojetim. No a rovnou mi napsala neschopenku. Jinak v Sanusu jsem byla po 14 dnech od transferu na krvi a po dalsich 14 dnech na prvnim ultrazvuku. Za dalsich 14 dni tam jdu jeste na druhy ultrazvuk a jestli bude vse v poradku uz me preda k me gynekolozce.
@ilca2014 Ahojda, diky za info
Ja jsem hrozne zvedava, kolik jich bude u nas
Hlavne, at nam to vsem dobre dopadne ![]()
Ahojky holky, tak uz to mam potvrzene z krve…jsem tehotna
jen jsem se zapomnela zeptat jestli uz mam vysadit prednison. Dalsi kontrola me ceka za 20 dni.
Mišulko posílám velkou gratulaci.
To je krásná zprávička. Mám radost
Já jsem v Prednisonu pokračovala ale jenom pulku po ránu. Raději si ještě zavolej sestře, myslím že standartní postup je vysadit prednison. U mě je to možná vyjímka.
@Mišulka86 Ahoj kočko!!! No, to je super zpráva!!! Obrovská gratulace
Sestřičce určitě zavolej. ![]()
Holky dekuju
Hcg mam pry 587. A prednison uz brat pry nemam
Uz se tesim na dalsi kontrolu, to uz maleho snad uvidim ![]()
@Petka.84 Peto taky dej zitra vedet jak jsi dopadla…ale urco to bude pozitivni jako u me ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.