Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišulka86 Ahojda kočko! Tak HCG máme 2260, tak to nevím, kolik tam těch miminek bude
Kontrola po 14-ti dnech ![]()
@Petka.84 Ja uz od rana cekam az napises. To je super zpravicka. Posilam velkou gratulaci.
Hodnota je vysoka. Ja mela take pres 2000jednotek a chytili se dve. Takze spis pocitej s dvojcatky.
![]()
@Petka.84 No tak gratulace
Jsi šťastná viď
Teď hlavně odpočívat a nabírat sílu ![]()
@Mišulka86 Prosim te, bavila jsi se s mudr., jestli muzete s partnerem normalne spat?
@Petka.84 prosím tě nebavila
byla jsem jen u sestry a stejně jsem na spoustu věcí zapomněla…ale podle toho papíru, co jsme po transferu dostali tak bychom asi mohli, ale lepší s kondomem…ale já mám docela strach…přece jen bych byla radši opatrná ![]()
@Mišulka86 No prave, vubec jsem se nezeptala a podle toho papiru mam stejny nazor…tak ti nevim ![]()
@Petka.84 no když nebudete praktikovat žádnou divočinu, tak si myslím, že by to mělo být v pohodě…i když je ten první trimestr zrádnej
ale nevím jak bych další dva měsíce chlapa udržela bokem
@Petka.84 Tak je fakt že já měla šílenou chuť asi týden po transferu…ale musela jsem to překonat. No a jak se cítíš? Já mám občas takový hlad a chutě, občas mi je těžko, břicho pořád pobolívá a občas cítím prsa a jinak nic…asi jsem míň citlivější
a to jsem se těšila, jak si to budu užívat. Takhle si furt nepřipadám těhotná ![]()
@Mišulka86 Neboj se nic, me taky chytaji choutky
U me porad stejny, popichuje pupik a v krizi, zeru jak protrzena, prsa boli a dnes jsem i unavena. Ale nepripada mi to, jako extra priznaky. Tehotne si nepripadam
Jsi stale na neschopence?
@Petka.84 stále a jsem ráda…chci si těhotenství užít. Už si přemýšlela, jestli do těhotenské porady budeš chodit ke své gyndařce nebo zůstaneš v sanusu?
Holky my nemeli sex cele tehu.byl proste zakaz. radsi bych pockala alespon do prvni kontroly. jinak hodnoty krasne.PEti ty mas urcite dvojky
@Jana2587 Jani tak asi radši počkáme…však zas budu před první kontrolou moc nervozní. No a jak je tobě? Už máš po KETu?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.