Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petka.84 ono se uvidí, jak mi porostě sliznice
já se vážila v těhu a dneska u doktorky. váží tam s botama, tak sestra říká něco jsou boty…
![]()
@Mišulka86 neboj,určitě se tam něco děje, si tam prcek dělá bejvák ![]()
@Jana2587 Jeeeejej, bych musela mit 20kg kanady ![]()
A tak u tebe ted zalezi vse na sliznici?
@Jana2587 No to ja mu slibuju bejvak az se narodi a co vsechno mu na zahrade postavime
Tak snad ho ukecam aby tech 9 mesicu u me pobyl…
@Petka.84 jo,jen ta sliznice. a jestli prcek zvládne rozmražení ![]()
@Mišulka86 to je hezký, to by bylo, aby u vás nechtěl zůstat ![]()
@Jana2587 Tak zase na sliznici mas tabletky, ktery ji v rustu dopomuzou, tak to snad bude o. k.. No a kdyz uz bude dostatecne velka perinka pro miminko, urcite zvladne rozmrazeni a bude to silnej boban ![]()
@Jana2587 Urcite zvladne rozmrazeni, je jaro, tak to bude urcite velka motivace pro nej. A pak se budeme vsechny tesit na ty nase novorocni drobecky. Na jare zas uz budou z briska venku a budou nam tu delat radosti i starosti. ![]()
@Jana2587 ja vim ze je tezke verit…taky si nekdy rikam, ze by ti byl zazrak, ale rikejme si, ze tyhle pesimisticke nalady nam delaj jen hormony, nadeje umira posledni ![]()
@Mišulka86 @Jana2587 Jasny, pesimismus nam do hlavy vhanej hormony. Venku je nadherne, jaro v plnym proudu a urcite to dobre dopadne. Pristi rok, touhle dobou, budem v jiny diskusi kseftovat s novorozeneckyma hadrikama a vymenovat si zkusenosti v peci o prcky ![]()
@Mišulka86 @Petka.84 holky to já teda mám v sobě hormony pořád
ten Estrofem ten teda je
ale dneska mě teda jako docela potěšili, že třeba todle je ta chyba a snad to půjde lépe ![]()
@Jana2587 Tak urcite jsi zase po dnesku o krucek bliz
Vubec nevim, po kterych hormonech mi to vsecko takhle jede. Beru porad to same a pred tim nic
Jen Utrouse mam dvojtou davku, tak nevim, jestli mi tak dava pocoudit on ![]()
@Jana2587 urcite to bude vsechno ted lepsi, uvidis ![]()
@Petka.84 Ja uzivam crinone, ale melo by to mit stejne ucinky jako utros.
Jojo holky, utroš taky nebude žádnej med
já ho brala do 16tt. já ho zaváděla, sice to dost teklo, ale nevadil mě. to asi když se polyká, tak je to ještě horší ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.