Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ilca2014 Juuuuu, to je uzasny! Ohromna gratulace!
Ke komu tedy chodis? Prvni IVF? To je parada, tyhle zpravy se vzdycky skvele poslouchaji ![]()
@ilca2014 Ilco velka gratulace
Musi to byt krasny pocit
Kez se nam vsem taky zadari. A lezela jsi poctive?
@Petka.84 Děkuji. Já chodím k dr. Novotné. Ted je to z 2.IVF po KETu. Věřím že tentokrát všechno bude v pořádku, bohužel mám strach se ještě radovat. V mém případě se budu radovat snad až mi potvrdí první screening. Ale vnitřně jsem šťastná za tu naději a za ten krásný pocit.
@Mišulka86 Mišulko já jsem poctivě ležela 3 dny. Transfer jsem měla ve středu, víkend už jsem lehce pracovala a v pondělí jsem šla do práce. Teda nedělám nic fyzicky náročného takže jsem si to mohla dovolit.
@ilca2014 Mudr. Novotna je strasne fajn
Snad bude vse v poradku ![]()
@ilca2014 A tebe do prace normalne pustila? My to ted doma resim horem dolem, jestli budu moct do prace jit, nebo ne. Kazdopadne slouzim 13 hod. smeny, pokud to dopadne dobre, pocitam, ze minimalne nocni delat nebudu moct, jinak bych jeste do prace rada sla ![]()
@Petka.84 Rozhodnutí jestli jít do práce a nebo ne je jen a jen na tobě. Doktorka mi nabízela neschopenku. Ale nijak se nedivila že si ji neberu. Dneska mi je tedy nějak divně jsem unavená a pořád bych jen spala. Uvařila jsem jen oběd a teď se válím v posteli.
@ilca2014 Uvidime, jak nam to dopadne. Nechci predbihat, je to vsecko jeste pred nami. Jak uz jsem zminovala, byla jsem na neschopence od zacatku stimulace. Prace by mi nedovolila si pichat a hlavne bych byla neustale ve stresu, do toho se mi toci denni a nocni
Ale pokud bude vse o. k., rada bych sla normalne pracovat.
Tak uz mam bobanky u sebe, ani to nebolelo ![]()
@Mišulka86 Jak se citis?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.