Sanus 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1662
8.4.14 16:28

@Mišulka86 jasný,né horká voda. já pořád četla. to nějak uteče neboj.to by bylo aby nebylo takhle na jaře :dance: ten prednison, myslím, že si ho normálně vzít můžeš ráno a zapít jen troškou. ale nějak mi to vypadlo :D radši se zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
8.4.14 17:28

@Jana2587 Snad jo, doufam, ze pak vysledek bude stat za to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
8.4.14 17:30

@Mišulka86 Kdy jdes na odber? My tam mame byt v 7.15 a Prednison beru po devate, takze ho zhltnu asi az po ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
8.4.14 17:43

@Petka.84 věř jaru :lol: já právě loni na jaře taky otěhotněla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
8.4.14 18:06

@Jana2587 To mi rikala i pani doktorka, ze mame krasne jaro a to by bylo, kdyby to nedopadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.4.14 18:11

@Petka.84 Ja jdu v 7.30. tak si rikam, ze kdyz si ho vezmu o neco dyl tak se svet nezbori…u gonalu mi taky doktor rikal, ze to nemusi byt na hodinu presne.
Je nadherny jaro…tak bychom to dalsi jaro mohli uz privitat s kocarkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
8.4.14 18:15

@Mišulka86 A ty teda jezdis do HK, nebo do Pardubic? Jdes zitra, nebo ve ctvrtek? Jen sonduju, jestli se tam nekde nepotkame :-D
Zensky, to je jasny, ze to dalsi jaro privitame s kocarkama ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.4.14 18:26

@Petka.84 Ja jezdim do Hradce a jdu uz zitra :) a jestli si pamatuju, tak jezdis do Pradubic? Je skoda, ze se nepotkame, urcite by to bylo fajn s nekym popovidat…Ale zas ti budu moct zitra poreferovat tady…uz ti rikali jakou vam budou delat kultivaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
8.4.14 19:16

@Mišulka86 Jejej, to je skoda, jsem se tesla, ze bych tam potkala nekoho z diskuse ;-) Nas to ceka ve ctvrtek, takze prakticky budem mit vse na stejno :-) O kultivaci jsme jeste nemluvili, to teprve asi prijde. S tebou uz to resili?
Omlouvam se obema, ze se ptam, kdo kam jezdi i kdyz to tu uz zaznelo. Jsem pichnuta na mobilu a nechce se mi to procitat zpetne. Kdyz si pustim notebook, pritel me popichuje, ze drbna zase drbe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.4.14 20:20

@Petka.84 To nevadi, ze se ptas :) Me uz to embryolozka predbezbe rikala, ze budou delat prodlouzenou kultivaci. A jaky budete mit IVF? My musime tim ICSI, proto asi rovnou rekli i tu kultivaci. Rekli nam i kolik zitra zaplatime.Jsem rada, ze nas takhle hezky informovali…hlavne aby spermousi byli ok a dobre se to vyvyjelo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
8.4.14 20:33

@Mišulka86 Jo takhle, no to my uz taky vime, ze jdeme na ISCI a kultivace bude 3-5 dni, ja myslela, ze to chces vedet presne :-D Presne se to dozvime, az jak se nam to bude vyvijet, mame si volat. Predbezny transfer mame na nedeli, nebo pondeli, jak se to bude vyvijet. Jsem zvedava, jak na tom bude partner s holkama, doufam, ze tam bude nejaka rychla strela :-D Taky nam rekli, kolik budeme doplacet a jeste nam nabizeli doplnkove sluzby. Ale to jsme si rikali, ze do toho asi nepujdeme… Vy si doplacite neco navic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.4.14 20:41

@Petka.84 Nam nic doplnkoveho zatim nenabizeli :think: Treba nam jeste reknou neco zitra. Presnej den transferu nam taky nerekli, to az podle vyvoje. No taky si trosku preju, aby ty nejlepsi byli pokud mozno holky :lol: I kdyz myslim si, ze ted budu stastna za to kdyz se to hlavne povede, udrzi se to a bude to zdrave. No a kolik si nechas zavest? Ja zatim asi jen jedno…pokud mi nedoporucej neco jineho :lol: To bych se pak asi rozhodovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
8.4.14 20:53

Holky já teda čučim 8o nám taky v HK nic nenabízeli, ani by jsme asi nic nechtěli, ale že to v těch Pardubkách jako alespoň řeknou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.4.14 21:09

@Petka.84 Peto a co ti nabizeli dalsiho, jestli se muzu zeptat? Docela by me to zajimalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
8.4.14 21:39

@Jana2587 @Mišulka86 Holky, kdyz ja nevim, jestli si to dobre pamatuju. Treba Vam to nabizeli taky, jen jsem to spatne napsala. Navic nam nabizeli 24hod. monitorovani embrya, myslim, ze se to jmenuje Primo vision. Ale to rikal, ze je to jen moznost, ktera se uvidi po odberu, jestli bude mit smysl, nebo nee. Stoji to asi 3900kc. Dalsi co nam nabidli byla metoda pro lepsi vyber spermii. Jakoze to daji k latce, ktera je podobna te, jakou mame obalena vajicka a nehrychlejsi a nejlepsi spermie se do ni „zakousnou“ coz rikal, ze je dobra vec, ale neni to povinnost, taky to stoji cca 3500, ale uplne mi vypadlo, jak se to jmenuje :-( Ale to vam taky urcite nabizeli, jen jsem se asi blbe „vyzvejkla“ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.